Marmarayın üzerine çıkan genci elektrik çarptı

Marmaray treninin üzerinde fotoğraf çektirmek üzere iddiaya giren iki arkadaş bin pişman oldu. Trenin üzerine çıkan gençlerden biri yüksek elektrik akımına kapılarak yaralandı.

Marmarayın  üzerine çıkan genci elektrik çarptı

Marmaray Sirkeci İstasyonu'nda çılgınca bir iddiaya giren gençlerden biri yüksek elektrik akımına kapılarak yaralandı. 

Dün akşam 19.00 sıralarında iki genç Marmaray Sirkeci İstasyonu'nda trenin üzerinde fotoğraf çektirmek üzere iddiaya girdi.  Ancak gençlerden biri  vagonun üzerinde fotoğraf çekildiği sırada büyük bir gürültüyle yüksek elektrik akımına kapıldı. Yaralanan genç trenin üzerinde yere yığıldı. Yanındaki arkadaşı ise korkarak trenin çatısından aşağı atladı.

Sağlık ekipleri yaralanan genci ambulansa koyarak Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı. Gencin akradaşları ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

"Hareket etmediğini görünce yardım istedik"

Akıma kapılmaktan kurtulan genç yaşadıkları anlattı.  "Fotoğraf çekilecektik. Sonra ben ve arkadaşım trenin üzerine çıktık. Sonra arkadaşım kabloya değdi. Patladı bir anda yanımda. " diyen genç önce korkup kaçtığını, daha sonra arkadaşının yanına geldiğini ancak hareket etmediği görünce yardım istediklerini söyledi.  

Valilik açıklama yaptı

Valilikten yapılan açıklamada, " Bugün saat 19.00'da Marmaray Sirkeci İstasyonu'nda iki şahsın aralarındaki iddialaşmaları sonucu, B.D. adlı şahsın Marmaray'ın üzerine çıktığı yüksek elektrik akımına kapılarak yaralandığı anlaşılmıştır. Yaralı B.D. hastaneye sevk edilmiş, tahkikata başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur ."