Marmaris şiddetli sağanak yağmurun esiri oldu

Meteoroloji tarafından yapılan uyarıların ardından bugün sabah saatlerinde Marmaris'te şiddetli yağmur etkili oldu. Aralıklar devam eden gök gürültülü yağmur cadde ve sokaklarda su birikintileri oluşturarak trafiği olumsuz etkiledi.

Marmaris şiddetli sağanak yağmurun esiri oldu

Meteoroloji'nin  Marmaris için gök gürültülü yağmur uyarısının ardından bu sabah erken saatlerde bölgede sağanak yağmur etkili oldu. Belirli aralıklarla devam eden gök gürültülü sağanak yağmur trafikte aksamalara neden oldu. 

SABAH SAATLERİNDEN İTİBAREN ETKİLİ OLDU

Dünyanın ve ülkemizin en gözde turizm kentlerinden olan Muğla’nın Marmaris ilçesinde sağanak yağışlar başladı. Meteoroloji 4. Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden yapılan gök gürültülü sağanak yağış uyarısının ardından bu sabah saatlerinden itibaren beklenen yağışlar başladı. Yer yer su birikintilerin oluştuğu kentte sürücüler hızlarını düşürerek ilerlerken, vatandaşlar da yağmurlu havada bile olsa Marmaris’in güzel manzarasında yürüyüş yapmayı ihmal etmedi.

 

Marmaris şiddetli sağanak yağmurun esiri oldu - Resim : 1

YAĞMURUN AKŞAM SAATLERİNE KADAR SÜRMESİ BEKLENİYOR

Bu sabah saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanak yağışın bugün akşam saatlerine kadar devam etmesi beklenirken, yetkililer vatandaşları yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyardı.

 

Marmaris şiddetli sağanak yağmurun esiri oldu - Resim : 2