Marmaris’te ormanlık alan alev alev yandı! Yangının altından tüyler ürperten vahşet çıktı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde öğle saatlerinde çıkan yangına havadan ve karadan müdahale edildi. Yanan ormanlık alanda erkek cesedi bulundu. Yangının öldürülen kişinin ormana atıldıktan sonra cesedinin ateşe verilmesi sonucu çıktığı tespit edildi.

Marmaris’te ormanlık alan alev alev yandı! Yangının altından tüyler ürperten vahşet çıktı

Marmaris Sarıalan mevkiinde saat 15.30 sıralarında ormanlık alanda yangın çıktı. Yapılan ihbar üzerine bölgeye Muğla orman Bölge Müdürlüğü Yangın Söndürme ekipleri sevk edildi. Yangına karadan ekipler müdahale ederken, havadan da 8 helikopter ve beş uçakla alevlere müdahale edildi. 

Marmaris’te ormanlık alan alev alev yandı! Yangının altından tüyler ürperten vahşet çıktı - Resim : 1

“ERKEK CESEDİ BULUNDU”
Yangın bölgesinde devam eden söndürme çalışmaları sırasında yanan ormanlık alanda bir erkek cesedi bulundu. Yangının, öldürülen kişinin ormana atıldıktan sonra şüpheli ya da şüphelilerce cesedinin ateşe verilmesi sonucu çıktığı belirlendi.

Marmaris’te ormanlık alan alev alev yandı! Yangının altından tüyler ürperten vahşet çıktı - Resim : 2

YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI
Muğla Valisi Orhan Tavlı, AA muhabirine, ilçede çıkan yangına ekiplerin anında havadan ve karadan müdahale ettiğini söyledi. Bölgede çalışmaların devam ettiğini belirten Tavlı, "Marmaris'teki orman yangını kontrol altına alındı. Ekipler havadan ve karadan soğutma çalışması yapıyor." dedi.

Marmaris’te ormanlık alan alev alev yandı! Yangının altından tüyler ürperten vahşet çıktı - Resim : 3

GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Muğla ve Marmaris Cumhuriyet Başsavcılıkları'nca olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.