Mobilite şirketinden çalışanlarına büyük jest! 200 milyon TL’lik hisse dağıttı!

Mobilite şirketlerinden Martı, alışanlarını New York Borsası’nda halka açılmayla birlikte hissedar yapma kararı aldı. Buna göre şirketin çalışanlarına dağıttığı hisse opsiyonu miktarının halka açılma değerlemesi üzerinden 200 milyon TL dolaylarında olacağı açıklandı.

Mobilite şirketinden çalışanlarına büyük jest! 200 milyon TL’lik hisse dağıttı!

Mobilite şirketlerinden Martı’dan çalışanlarında büyük jest. Martı çalışanlarını New York Borsası’nda halka açılmayla birlikte hissedar yapma kararı aldı. Çalışanlarına dağıttığı hisse opsiyonu miktarının halka açılma değerlemesi üzerinden 200 milyon TL dolaylarında olacağı açıklandı.

Şirketin kurucusu Oğuz Alper Öktem, “Martı’yı kurduğumuz gün bunun uzun bir yolculuk olacağını biliyorduk. Çok çalıştık ve 4 yıl içinde dünyanın en büyük mobilite şirketlerinden biri olmayı başardık. Bu başarıda kuşkusuz büyük pay çalışanların. Türkiye adına böylesine tarihi bir adım atarken çalışanlarımızı unutamazdık. Birlikte yarattığımız eserden gurur duyuyoruz ama daha da önemlisi bu başarımızı çalışanlarımızla paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.