"Maske Kimsin Sen?" jürileri kimler? Alican Yücesoy, Eda Ece, Doğu Demirkol ve Melis Sezen kimdir?

FOX TV ekranlarının yeni programı "Maske Kimsin Sen?" 1 Ocak Cumartesi ve 2 Ocak Pazar günlerinde yayınlandı. Her hafta Pazar günü yayınlanacak program gündem oldu. Formatıyla dikkat çeken "Maske Kimsin Sen?" jürileri merak edikdi. Peki, "Maske Kimsin Sen?" jürileri kimler?

"Maske Kimsin Sen?" jürileri kimler? Alican Yücesoy, Eda Ece, Doğu Demirkol ve Melis Sezen kimdir?

Medyapım imzalı "Maske Kimsin Sen?", 1 ve 2 Ocak tarihleirnde FOX Tv ekranlarında yayınlanmaya başladı.

"Maske Kimsin Sen?" jürileri kimler? Alican Yücesoy, Eda Ece, Doğu Demirkol ve Melis Sezen kimdir? - Resim : 1

“The Masked Singer” adıyla tüm dünyada fenomen olan programdan uyarlanarak hazırlanan "Maske Kimsin Sen?" programı gündem oldu.

"Maske Kimsin Sen?" jürileri kimler? Alican Yücesoy, Eda Ece, Doğu Demirkol ve Melis Sezen kimdir? - Resim : 2

Müzik, eğlence ve şovu içerisinde barındıran "Maske Kimsin Sen?" programı formatıyla eleştiri oklarının hedefi oldu.

"Maske Kimsin Sen?" jürileri kimler? Alican Yücesoy, Eda Ece, Doğu Demirkol ve Melis Sezen kimdir? - Resim : 4

Masumlar Apartmanı dizisinin Naci’si Tansel Öngel’in sunuculuğunu yaptığı programın jüri üyeleri merak konusu oldu.

"Maske Kimsin Sen?" jürileri kimler? Alican Yücesoy, Eda Ece, Doğu Demirkol ve Melis Sezen kimdir? - Resim : 5

"Maske Kimsin Sen?" jürileri kimler? "Maske Kimsin Sen?" jürileri Alican Yücesoy, Eda Ece, Doğu Demirkol ve Melis Sezen kimdir? İşte, "Maske Kimsin Sen?" programı jürileri hakkındaki bilgiler…

"Maske Kimsin Sen?" jürileri kimler? Alican Yücesoy, Eda Ece, Doğu Demirkol ve Melis Sezen kimdir? - Resim : 6

MASKE KİMSİN SEN? FORMATI 

“The Masked Singer” adıyla tüm dünyada fenomen olan sıra dışı yarışma programında; kendi alanlarında ünlü isimler farklı kostüm ve maskelerle kimliklerini gizleyerek şarkı söylüyor, jüri üyeleri, stüdyodaki ve ekran başındaki seyirciler yarışmacının kim olduğunu tahmin etmeye çalışıyorlar.

"Maske Kimsin Sen?" jürileri kimler? Alican Yücesoy, Eda Ece, Doğu Demirkol ve Melis Sezen kimdir? - Resim : 7

MASKE KİMSİN SEN JÜRİSİ MELİS SEZEN KİMDİR?

Melis Sezen, 1997 doğumlu. Babası Arnavut, Makedonya göçmeni; anne tarafı ise Selanik, Yunanistan göçmenidir. İstanbul’da dünyaya gelen Sezen, Koç Üniversitesi'nde Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü'nde eğitim gördü. Melis Sezen, Hayat Bazen Tatlıdır dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış ve ardından Siyah İnci dizisinde Tolgahan Sayışman, Hande Erçel ve Berk Hakman'la birlikte rol almıştır. Melis Sezen, Siyah İnci dizisinde Ebru karakterini canlandırmıştır. Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinde başrol karakter olan "Nazan" karakterine hayat verdi. Ünlü isim Leke ve Sevgili Geçmiş dizilerinde başrol oldu. Rol aldığı Filmler arasında Bizim İçin Şampiyon, Dünya Hali, Mucize 2 Aşk da bulunuyor.

"Maske Kimsin Sen?" jürileri kimler? Alican Yücesoy, Eda Ece, Doğu Demirkol ve Melis Sezen kimdir? - Resim : 8

MASKE KİMSİN SEN JÜRİSİ ALİCAN YÜCESOY KİMDİR?

Alican Yücesoy 1982 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Bursa'da tamamladı. 2001 yılında girdiği Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümü'nden 2005 yılında mezun oldu. Eğitim gördüğü yıllarda ve sonrasında Bakırköy Belediye Tiyatroları'nda oyuncu olarak çalıştı. Bakırköy Belediye Tiyatroları dışında özel tiyatrolar ve topluluklarla çalıştı. Rol aldığı "Hayvan Çiftliği" Oyunu ile 20. Sadri Alışık Ödülleri Komedi, Müzikli Oyun ya da Müzikal Dalında 'Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu' ödülüne aday gösterildi. 2017 Yılında Üstün Dökmen Tiyatro Ödülleri tarafından “Yılın Erkek Oyuncusu” seçildi. 2015 yılı itibariyle oyuncu ve Genel Sanat Yönetmeni olarak çalıştığı Bakırköy Belediye Tiyatroları, 2017 Yılında “Gülünç Karanlık” oyunu ile 21. Afife Jale Tiyatro Ödülleri’in de “Yılın En Başarılı Prodüksiyonu Ödülü’nü ve 22. Sadri Alışık Ödülleri’in de “Seçici Kurul Özel Ödülü” nü aldı.

"Maske Kimsin Sen?" jürileri kimler? Alican Yücesoy, Eda Ece, Doğu Demirkol ve Melis Sezen kimdir? - Resim : 9

MASKE KİMSİN SEN JÜRİSİ EDA ECE KİMDİR?

Eda Ece 20 Haziran 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Ünlü oyuncu, Şişli Terakki Lisesi ve ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümünü bitirdi. 3 kız çocuklu bir ailenin en küçüğüdür. 2011 yılında Show Tv' de yayınlanan Pis Yedili dizisiyle profesyonel oyunculuk hayatına başladı. 2013 yılında Kızım İçin Sinema filminde oynadı. TRT 1' da yayınlanmakta olan Beni Böyle Sev dizisinin yeni sezonunda Zeyno karakteriyle diziye dahil olmuştur. 2015 yılında Kocan Kadar Konuş sinema filminde oynadı ve Show TV' de yayınlanan İlişki Durumu: Karışık dizisinde oynadı. 2016 yılında Kocan Kodar Konuş: Diriliş sinema filminde ve Görümce sinema filminde oynadı. Mahrumlar adlı Televizyon filminde oynadı ve 2017 yılında Dede Korkut Hikayeleri: Deli Dumrul adlı sinema filminde rol aldı.

"Maske Kimsin Sen?" jürileri kimler? Alican Yücesoy, Eda Ece, Doğu Demirkol ve Melis Sezen kimdir? - Resim : 10

MASKE KİMSİN SEN JÜRİSİ DOĞU DEMİRKOL KİMDİR?

Aydın Doğu Demirkol, 6 Eylül 1985 tarihinde dünyaya geldi. Başarılı bir cerrah baba ile ev hanımı bir annenin oğlu olan Doğu Demirkol, lisans eğitimini bilgisayar mühendisliği bölümünde tamamladı. İlk olarak Youtube üzerinden paylaştığı videolarla dikkat çekti. , Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu üstlendiği Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılmasına rağmen finale gitmeyi başaramadı. KM Sahne'sinde yer alarak Açık Mikrofon isimli programda gösterisini sergiledi. Seyirciler tarafından beğenilen performans, Youtube üzerinde de yoğun ilgi gördü. Ali Atay imzalı Ölümlü Dünya'daki performansıyla adından söz ettirdi. Ahmet Mümtaz Taylan, İrem Sak ve Sarp Apak gibi tanınmış oyuncuların başrollerini paylaştığı filmde Zafer karakterine hayat verdi. Doğu Demirkol, yönetmenliği Nuri Bilge Ceylan tarafından üstlenilen bir sanat filmi olan Ahlat Ağacı'ndaki Sinan karakterini canlandırıyor.

"Maske Kimsin Sen?" jürileri kimler? Alican Yücesoy, Eda Ece, Doğu Demirkol ve Melis Sezen kimdir? - Resim : 11

MASKE KİMSİN SEN SUNUCUSU TANSEL ÖNGEL KİMDİR?

Tansel Öngel 24 Eylül 1976 yılında dünyaya geldi. Türk tiyatro ve dizi oyuncusudur.

"Maske Kimsin Sen?" jürileri kimler? Alican Yücesoy, Eda Ece, Doğu Demirkol ve Melis Sezen kimdir? - Resim : 12

2000 yılında Trabzon Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünde göreve başladı. Hâlen İstanbul Devlet Tiyatrosunda sanatçı olarak görevini sürdürmektedir.

"Maske Kimsin Sen?" jürileri kimler? Alican Yücesoy, Eda Ece, Doğu Demirkol ve Melis Sezen kimdir? - Resim : 13

Bazı TV dizilerinde oynayan oyuncu Muhteşem Yüzyıl'da 36 bölüm boyunca "Alvise Gritti" rolünü oynadı (37. bölümde yerine başka bir oyuncu kadroya dahil olmuştur). Benim İçin Üzülme dizisinde 2 sezon boyunca Niyazi karakterini canlandırdı. Yaz'ın Öyküsü adlı yaz ve gençlik dizisinde Yaz'ın babası Mert karakterini canlandırmıştır. Şu anda Masumlar Apartmanı dizisinde Naci karakterini canlandırmaktadır.