Masterchef Esra'dan kahreden haber!Acıya dayanamadı bayıldı

TV8'in çok izlenen unutulmaz sezonu 2021'de örnek tavırları ve yaptığı yemeklerle damgasını vuran Masterchef Esra, annesi Hülya Tokelli'nin ölümü ile derin bir acı yaşadı. Mastrechef Esra'nın annesi dün gece girdiği kalp ameliyatında yaşama veda etti. Esra ise acı haberleri kaldıramayarak bayıldı.

Masterchef Esra'dan kahreden haber!Acıya dayanamadı bayıldı

64 yaşındaki Hülya Tokelli geçirdiği kalp ameliyatında yaşamını yitirdi. Ameliyat sonrası annesini kavuşmayı bekleyen kızı Masterchef Esra ise beklemediği acı haberi kaldıramayarak hastanede fenalık geçirdi. Esra'nın Kıbrıs Gazisi babası Özkan Tokelli ise eşi Hülya Tokelli'nin ardından yıkılan kızına teselli vermeye çalışsa da gözyaşlarına boğuldu.    

Hülya Tokelli bugün Fatih Karagümrük Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından memleketi Balıkesir'de defnedilecek. 

Masterchef Esra kötü haberi sosyal medya hesabından duyurdu. 

Masterchef Esra'dan kahreden haber!Acıya dayanamadı bayıldı - Resim : 1

Esra duruşu ve sözleri ile Masterchef'e damga vurmuştu

Masterchef 2021'de sözleri ve yemekleri ile ön plana çıkan iddialı yarışmacı Masterchef Esra, yarışmaya veda ederken "Buraya Esra olarak geldim, Esra olarak gidiyorum" diyerek elenmesine tepki göstermişti.

Somer Şef'ten Esra'ya tam destek: Çoğundan daha çok şefsin

Esra'ya destek çıkan Somer Şef de "Gitmen çok üzücü. Benim gözümde sen buradaki çoğu insandan daha çok şefsin. Çünkü bir şef duruşun var, şef saygın var, şef temizliğin var. İnanılmaz iyi yemek yapıyorsun." ifadelerini kullanmıştı.