MasterChef Güzide'den olay yanıt! Mesajı ifşa edip, 'Hala kardeş diyorsun edepiz' dedi

Mescid-i Aksa paylaşımının ardından ABD'deki hayatından kareler paylaşan 'MasterChef Türkiye' yarışması ile tüm Türkiye'nin tanıdığı Güzide Mertcan eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Üst üste ABD paylaşımlarına devam eden Güzide sonunda mesajları ifşa ederek kızgınlığını dile getirdi.

MasterChef Güzide'den olay yanıt! Mesajı ifşa edip, 'Hala kardeş diyorsun edepiz' dedi

MasterChef Güzide'den olay yanıt! Mesajı ifşa edip, 'Hala kardeş diyosun edepiz' dedi

'MasterChef Türkiye 2019' yarışmasında yaptığı yemeklerden çok 7 milyonluk lüks villası ile gündeme gelen Güzide Mertcan, yarışmasının üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen yaptığı paylaşımlarla gündem oluyor.  Güzide şu an eşinin işleri nedeni ile ABD'de bulunuyor. 

 Gezdiği yerleri Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşın Güzide Mertcan, Mescid-i Aksa paylaşımının ardından renkli hayatından kesitler paylaşmaya devam etmesi nedeni ile tepki topladı.  Güzide tepkilere yanıt verse de aldığı eleştirilerin arkası kesilmedi.  Bir süre daha eğlenceli paylaşımlarına devam eden Güzide sonunda pes ederek yaptığı Mescid-i Aksa ile ilgili paylaşım üstüne paylaşım yaptı. Ve kendisine gönderilen mesajları da ifşa etti.

Mesajı ifşa edip yanıt verdi: Hala kardeş diyosun edepiz

Güzide Mertcan gelen bir mesajı ifşa ederek yeni bir açıklama yaptı. Yarışmacı kendisini sorgulayan takipçisine "Hala kardeş diyorsun edepsiz" diyerek kızdı.

İsyan eden Güzide Mertcan açıklamasında şunları söyledi:

"Kesin artık kim daha duyarlı kim daha çok tepki verdi muhabbetini. Ben Amerika'ya geldiğimde bu olaylar mı vardı? Amerika'da yaşayan Filistinli yok mu? Onlar bu olaylara üzülmüyor mu? Derdiniz ne sizin ya?"

MasterChef Güzide'den olay yanıt! Mesajı ifşa edip, 'Hala kardeş diyorsun edepiz' dedi - Resim : 2