MasterChef'te korku dolu anlar! Bir anda fenalaştı

Masterchef'te ilk tur eleme turlarında mücadele dolu dizgin sürerken beklenmedik bir gelişme yaşandı. İlk turu geçmek için mücadele veren yarışmacı Rüstem Kömürcü fenalaştı ve Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danillo Zanna'nın yardımı ile ayakta durabildi.

MasterChef'te korku dolu anlar! Bir anda fenalaştı

Ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danillo Zanna'nın sunduğu ve jüri üyeliklerini üstlendiği MasterChef Türkiye'de ilk tur elemeleri ekrana gelmeye başladı.

MasterChef Türkiye yeni bölümünde ilk turu geçme mücadelesi için şeflerin karşısına çıkan Rüstem Kömürcü, şeflerin yemeğini tatmalarının ardından fenalaştı.

Ünlü şefler koluna girdi

Yere düşmek üzere olan Rüstem Kömürcü'nün kollarına girerek tutan şefler stüdyoya sağlık ekiplerini çağırdı.

MasterChef'te korku dolu anlar! Bir anda fenalaştı - Resim : 1

Sağlık ekibinin müdahalesinden sonra kendine gelen yarışmacı "Tavaya sosu koyduğumda elim titriyordu. Başım döndü gözlerim karardı bir anda. Bir şey hatırlamadım o an" sözleriyle yaşadıklarını anlattı.ir süre sonra iyileşen yarışmacı şeflerin kararıyla bir üst tura çıkamadı. Somer Sivrioğlu yarışmacıdan seneye tekrar katılmasını istedi.

"Tavaya sosu koyduğumda elim titriyordu"

Sağlık ekibinin müdahalesinden sonra kendine gelen yarışmacı "Tavaya sosu koyduğumda elim titriyordu. Başım döndü gözlerim karardı bir anda. Bir şey hatırlamadım o an" sözleriyle yaşadıklarını anlattı.

Bir süre sonra iyileşen yarışmacı şeflerin kararıyla bir üst tura çıkamadı. Somer Sivrioğlu yarışmacıdan seneye tekrar katılmasını istedi.