Masterchef Mehmet Şef eşinden boşandı mı? Kızı açıkladı!

tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yarışmasında babacan tavırlarıyla dikkat çeken Mehmet Yalçınkaya hakkında kimsenin bilmediği gerçek! Herkes ünlü şefin eşini merak ediyordu ama tek kare fotoğrafı bile yoktu. Boşandığı iddia edilen ünlü şefin kızı o gerçeği açıkladı. İşte detaylar...

Masterchef Mehmet Şef eşinden boşandı mı? Kızı açıkladı!

Yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programı yeni sezonuyla yine fırtına gibi esmeye devam ediyor. Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri koltuğunda oturduğu program en çok izlenen yapımlar arasında yer alıyor. 

Jüri üylerinin özel hayatı da izleyenler tarafından oldukça merak ediliyor. Önce Somer şef daha sonra da Danilo Zanna eşinden boşanmıştı. Boşanma haberleri magazin gündemine bomba gibi düşmüş ve günlerce konuşulmuştu. 

2 şefin de boşanması sonrası gözler 3 çocuk babası Mehmet Yalçınkaya'ya çevrildi. Aslen Bolulu ve 48 yaşında olan Mehmet Şef evli fakat eşinin tek bir kare fotoğrafı bile yok. Birçok izleyici Mehmet Şef'in eşinden boşandığını sanıyordu. Fakat Mehmet şefin reklam filmlerinde de birlikte kemara karşısına geçtiği kızı Sude tüm bu dedikodulara cevap verdi. Sude verdiği bir röportajında "Annem ekranlarda olmayı seven birisi değil, o yüzden onu göremezsiniz, çok eğlenceli birisidir" diyerek boşanma iddialarını çürütmüştü.

 

Mehmet Yalçınkaya kimdir?

21 Ocak 1974'te Bolu'dadoğdu. Fransa, İtalya, Katar, Almanya ve Yunanistan'da gastronomi ve mutfak koordinatörlüğü yaptı. 2004'te İstanbul Yemek Akademisinde insan anatomisi ve sindirim sistemi üzerine eğitim aldı. 2005'te Amerika’nın ünlü gurme dergisi "CULINARY"de Trend Chef olarak biyografisi ve spesiyalleri yayımlandı.

2008'de Almanya'da dört yılda bir yapılan IKA/Olympiade der Köche A kategorisinde dünya üçüncüsü oldu. Türk mutfağı ile ilgili çeşitli fuar, festival ve yarışmalarda madalya, şilt ve sertifikalar kazandı.

Farklı tatların buluşması olan “Fusion Mutfak” akımını yapmış olduğu çalışmalar sonucu Türkiye’de ilk uygulayan şeflerden birisi oldu. 2012'de Türkiye Aşçılar Federasyonu Turculina Team Direktörü olarak Dünya Aşçılar Olimpiyatlarında dünya ikincisi oldu. 2018'den beri MasterChef Türkiye'de jürilik yapmaktadır. Ayrıca Exxen'de yayınlanan MasterChef Junior'da sunuculuk yapmaktadır.