MasterChef Sergen dolandırıldı! "Benim aptallığım" diyerek ne var ne yoksa anlattı

Masterchef'in sevilen yarışmacısı Sergen, yarışma bittikten sonra memleketinde köfteci açmıştı. Dolandırıldığını söyleyen Sergen 3 ay işlettiği mekanını kapatmak zorunda kaldı.

MasterChef Sergen dolandırıldı! "Benim aptallığım" diyerek ne var ne yoksa anlattı

TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye'de geçen yıl yarışan Sergen, yarışma bittikten sonra memleketi Tekirdağ'da köfteci dükkanı açmıştı. Büyük bir hevesle açtığı dükkanı 3 ay işletebilen Sergen dolandırıldığı için iş yerini kapattı. Sergen "Benim aptallığım" deyip yaşadıklarını anlattı.

MasterChef Sergen dolandırıldı! "Benim aptallığım" diyerek ne var ne yoksa anlattı - Resim : 1

Sözleşme değiştirilmiş

Sosyal medyada bu konuda çok fazla soru alan MasterChef Sergen TikTok'ta açıklama yaptı. 3 ay işletebildiği köfteciyi kapatmak zorunda kalmasının sebebini açık açık anlattı. Ortakları tarafından sözleşmenin değişmesiyle şoke olan MasterChef Sergen "İş yaparken yeni sözleşmeyi imzalattılar ben de okumadım imzaladım bu benim aptallığım" dedi.

Çalışanları işsiz kaldı

Ortaklarının 30 yıl isim hakkını aldığını da açıklayan yarışmacı daha sonra isim hakkını kurtarmayı başardığını da söyledi. Çalışanlarının işsiz kaldığını anlatan MasterChef Sergen onlar için de elinden geleni yaptığını ifade etti.