Masterchef jüri üyelerine neler oluyor?

Masterchef yarışmasının sevilen şefi Somer Sivrioğlu'nun 18 yılık eşinden boşanmasının ardından Danilo Şef de boşanma kararı aldı. Gözler Masterchef'in babacan tavırları ile tanınan Mehmet Şef'e çevrildi. Magazin yazarları da Masterchef jüri üyelerinin evlilikleri ve boşanmalarını köşelerine taşıdı.

Masterchef jüri üyelerine neler oluyor?

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8'de yayınlanan çok izlenen Masterchef programında jüri üyelerinden şef Danilo, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın evliliklerini ve boşanmaları magazin gündemine oturdu. 

 Danilo Zanna, 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek’le ayrılık kararı aldıklarını açıkladı. “Masterchef”in diğer jüri üyesi Somer Sivrioğlu da 18 yılık eşinden kısa süre önce boşanmıştı.

Masterchef yarışmasında sevilen şefi Somer Sivrioğlu'nun 18 yılık eşinden boşanmasının ardından Danilo Şef de boşanma kararı aldı. Gözler Masterchef'in babacan tavırları ile tanınan Mehmet Şef'e çevrildi. 

Masterchef Mehmet Yalçınkaya ise şimdiye kadar evliliği ile değil, kızı kızı Sude Yalçınkaya ile gündeme gelmişti. Mehmet Şef'in Utkan Yalçınkaya ve  Emre Yalçınkaya adlarında iki de oğlu var. 

İtalyan şef Danilo Zanna, 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek’le ayrılık kararı aldıklarını açıkladı. “Masterchef”in diğer jüri üyesi Somer Sivrioğlu da 18 yılık eşinden kısa süre önce boşanmıştı. Televizyon programıyla bir anda yıldızı parlayan şeflerimiz neden boşanıyor sizce? Bu durumun şöhretle bir ilgisi olabilir mi? Programın diğer jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya’ya buradan bir mesajınız var mı?

Ömür Gedik Masterchef jüri üyelerinin boşanma haberleri hakkında ne dedi?

"Ailene sıkı sıkı sarıl Mehmet Şef!"

"Danilo’nun yıldızı yeni parlamadı ki! Uzun süredir ünlüydü zaten. Boşanmalar o kadar arttı ki bunu bir TV programı ile ünlü olmaya bağlamak çok da doğru gelmiyor bana. İki şefin art arda boşanması bir tesadüf olabilir. Mehmet Yalçınkaya’ya tavsiyem tabii ki ailesine sıkı sıkıya sarılması olacaktır." Kaynak: Hürriyet