Masterchef Tunahan kimdir? Masterchef Tunahan kaç yaşında, nereli? Tunahan Ak Masterchef'ten elendi mi? Tunahan Ak kim?

Masterchef 2021'in en ilginç, eğlenceli ve dikkat çeken isimlerinden biri olan Tunahan Ak, yarışmaya veda etti. Masterchef Türkiye'den elenen isim araştırılmaya başlandı. 'Masterchef Tunahan kimdir? Masterchef Tunahan kaç yaşında, nereli?' gibi soruları sizler için yanıtladık. Tunahan Ak kimdir?

Masterchef Tunahan kimdir? Masterchef Tunahan kaç yaşında, nereli? Tunahan Ak Masterchef'ten elendi mi? Tunahan Ak kim?

TV8 ekranlarının vazgeçilmez yarışması Masterchef Türkiye'nin 2021 sezonunda, duygusal, sempatik ve ilginç tavırlarıyla en dikkat çeken isimlerinden biri Tunahan Ak oldu. Tunahan'ı yakından takip eden takipçileri 'Tunahan Ak Masterchef'ten elendi mi?' diye araştırmaya başladı. "Masterchef Tunahan kimdir? Masterchef Tunahan kaç yaşında, nereli?' Gelin, Masterchef'in unutulmaz yarışmacısı Tunahan Ak'ı yakından tanıyalım...

Masterchef Tunahan kimdir? Masterchef Tunahan kaç yaşında, nereli? Tunahan Ak Masterchef'ten elendi mi? Tunahan Ak kim? - Resim : 1

Tunahan Ak Mastercehf'ten elendi mi? 

Eleme finalinin ikinci turunda MasterChef Tunahan, MasterChef Ateş ve MasterChef Mustafa, Mehmet Şef'in imza tabağı olan 'Gece Gibi Siyah' tabağıyla şeflerin karşısına çıktı. Verilen sürede ellerinden geleni yapan yarışmacılar, sunumlarını gerçekleştirdi. Şeflerin tadımı ardından MasterChef'te elenen isim MasterChef Tunahan oldu.

 

Masterchef Tunahan kimdir? Masterchef Tunahan kaç yaşında, nereli?

Masterchef Türkiye Tunahan, 20 yaşında ve aslen Bulgaristan göçmeni olup, İzmit doğumludur. 14 yaşına kadar İzmit’te ailesiyle beraber yaşadı. Kütük olarak Bursa'lı olan Aşçılık lisesi mezunu. Tunahan Ak, Bolu’da 4 sene yatılı okudu. İki senedir İstanbul’da yaşayan Tunahan Ak, bir yıldır Kadıköy’de çikolata imalathanesinde çalışıyor. Lise zamanı Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi alıp sonrasında Kadıköy Craft Tiyatro'da bir oyunculuk atölyesinde eğitim aldı. Üniversiteye hazırlanırken bir TV programına (MasterChef) katılıp hayatının yönünü değiştirmek istedi.Tunahan Ak, hayatında bir değişiklik yaratmak ve Masterchef Türkiye'ye katılmanın kendisi için iyi, bir fırsat olduğunu düşünerek yarışmaya başvurmuştur. 

Masterchef Tunahan kimdir? Masterchef Tunahan kaç yaşında, nereli? Tunahan Ak Masterchef'ten elendi mi? Tunahan Ak kim? - Resim : 3

Masterchef Tunahan ana karoya giriş

Tunahan Ak, ilk eleme turunda tatlı patates yatağında bonfile yemeği ile şeflerden iki 'evet' aldı. Somer şefin 'hayır' dediği Tunahan Ak, sonraki tura geçmeyi başardı.

MasterChef Türkiye’de üçlü düelloda Mehmet Şef’in imza yemeği olan ciğerli taze kabak çorbasının istendiği yarışmacılar Azadeh, Tunahan ve Mehmet, verilen sürede en iyi çorbayı yapabilmek için mücadele verdi. Turu geçen yarışmacı Tunahan Ak oldu.

Masterchef Tunahan kimdir? Masterchef Tunahan kaç yaşında, nereli? Tunahan Ak Masterchef'ten elendi mi? Tunahan Ak kim? - Resim : 4

Final turunda ilk grubun beşinci gününde yarışmacılardan istenen yemek basmati pilav ile birlikte Tayland usulü köri soslu ördek yapmaları istendi. Tunahan Ak ile turu geçenler Ateş, Mete, Umutcan, Sergen oldu. Yaratıcılık oyununda verilen ana malzeme barbunya oldu. Bu bölümde en iyi tabağı çıkarıp ana kadroya giren beşinci isim Tunahan Ak oldu.

 

Eti nasıl pişirmek istersin? : 'Tavada'

Tunahan Ak ile şefler arasındaki diyaloglar, izleyenleri kahkahaya boğdu. Mehmet şefin “Eti nasıl pişirmek istedin?” sorusuna “Tavada” şeklinde cevap vermesi Danilo şef ve Somer şefi çok güldürdü. Mehmet şef, derece olarak demek istiyorum deyince Tunahan’ın 60 derece cevabı iki şefe kahkaha attırdı. Mehmet şef, bu cevaplar karşısında “Kamera şakası falan değilsin dimi” diyerek tepki verdi.

Masterchef Tunahan kimdir? Masterchef Tunahan kaç yaşında, nereli? Tunahan Ak Masterchef'ten elendi mi? Tunahan Ak kim? - Resim : 6

Masterchef Tunahan instagram hesabı

MasterChef Türkiye'nin akıllara kazınan yarışmacısı Tunahan Ak, instagramda "ttunahanak" kullanıcı adına sahip ve 255 bin takipçisi bulunuyor.