MasterChef'te skandal olay! Böylesi görülmedi! Şefler küplere bindi, yemekler iptal edildi

MasterChef Türkiye 2022'nin yeni sezonuyla fırtınalar estirmeye devam ediyor. Kıyasıya mücadelelere ev sahipliği yapan yarışmada ana kadroya giren ilk yarışmacı belli oldu. Yeni bölüm gösteriminde ise skandal olay ortaya çıktı. Şefler olay karşısında adeta küplere bindi. İşte şeflere ateş püskürten o olay...

MasterChef'te skandal olay! Böylesi görülmedi! Şefler küplere bindi, yemekler iptal edildi

MasterChef 2022'nin yeni sezonu nefes kesmeye devam ediyor. Yarışmacılar ana kadroya girebilmek için kıyasıya yarışıyor. Yeni sezonuyla izleyenlerin karşısına çıkan yarışma programı  ana kadroya giren ilk yarışmacı belli oldu. 

MasterChef'te skandal olay! Böylesi görülmedi! Şefler küplere bindi, yemekler iptal edildi - Resim : 1

Yeni bölüm fragmanındaysa şoke eden bir olay yaşandı. Programın yeni bölüm fragmanında yaşanan olay adeta damga vurdu. Bu akşam ekranlara gelecek olan bölümde skandal bir olay yaşandı. 

Final turunun ikinci gününde ana kadroya girmek için mücadele eden yarışmacılardan Melih, yemekte kullanacağı kıymayı bulamayınca olay patlak verdi. Somer Şef, Melih'in yanına gelip "Kıyman kayıp mı?" diye soruyor ve Melih, kıymasının kayıp olduğunu söyleyince yarışmacılardan biri 'Ben aldım' şeklinde cevap vermesi üzerine Somer şef adeta küplere bindi. 

MasterChef'te skandal olay! Böylesi görülmedi! Şefler küplere bindi, yemekler iptal edildi - Resim : 3

Somer Şef daha sonrasında ise "Ne yaptın kıymayı?" diye sorunca kim olduğu belli olmayan yarışmacı, "Yemeğimin içine kullandım" şeklinde yanıt vermesi dikkat çekti. 

Yemeği iptal oldu

Yaşanan olaydan sonra Somer Şef kıymayı alan yarışmacıya, "Sen o içi kullanamazsın. Ya yeni iç al ya da iptal bu tur" dedi.

MasterChef'te skandal olay! Böylesi görülmedi! Şefler küplere bindi, yemekler iptal edildi - Resim : 4