Burak Kaya ile Büşra arasında büyük gerginlik! Araya Mehmet Şef girdi

MasterChef Türkiye'nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Büşra ile Burak Kaya arasındaki gerginlik şeflerin dikkatinden kaçmadı. Burak Kaya, Büşra'nın kendisine küfür ettiğini iddia etti. İddiaları kabul etmeyen Büşra'nın sözlerinin ardından gerginlik iyice arttı. Olaya Mehmet Şef müdahale etti.

Burak Kaya ile Büşra arasında büyük gerginlik! Araya Mehmet Şef girdi

TV8 ekranlarının sevilen programı MasterChef Türkiye'nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam izleyicileri epey gergin bir bölüm bekliyor. Çünkü Burak Kaya ile Büşra arasında büyük bir gerginlik yaşanacak. Olaya Mehmet Şef el atacak. İşte MasterChef Türkiye'nin yeni bölüm fragmanı...

Mehmet Şef müdahale etti

MasterChef ekibi bu haftaki dış çekimlerini Tokat'ta gerçekleştirdi. Takımlar yörenin yemekleri üzerine yarışacak. Fragmanda dikkat çeken ise Burak Kaya ile Büşra arasındaki gerginlik oldu. Burak Kaya uçaktan inerken, Büşra'nın kendisine küfür ettiğini iddia etti. Büşra ise bu sözleri kabul etmedi. Mehmet Şef gün sonunda Büşra'nın Burak'tan özür dilemesini istedi. MasterChef'in yeni bölümü saat 20.00'da TV8 ekranlarında olacak.

İşte MasterChef Türkiye'nin yeni bölüm fragmanı...