MasterChef Türkiye'de kim eleme adayı oldu?

Tv8 ekranlarının fenomen yarışması MasterChef Türkiye, finale gün sayıyor. Heyecanın dorukta olduğu yarışmada finale kalan son 4 yarışmacının performansı geceye damga vurdu. Peki MasterChef Türkiye'de kim ilk eleme adayı oldu? İşte MasterChef Türkiye'nin son bölümünde yaşananlar...

MasterChef Türkiye'de kim eleme adayı oldu?

MasterChef Türkiye'nin 21 Aralık gecesi yayımlanan yeni bölümünde çeyrek final heyecanı yaşayan son 4'e kalan yarışmacılar kıyasıya mücadele etti. 

Peki MasterChef Türkiye'de kim ilk eleme adayı oldu?

MasterChef Türkiye’nin final dörtlüsü şef ceketlerini giydi ve heyecanla yarışa başladılar. MasterChef Türkiye'de son 4'e kalan yarışmacılar Özgül, Barbaros, Serhat ve Emir 21 Aralık bölümünde gecenin son yemeği olan Dana Yanak için hünerlerini sergiledi.

En az puanı alan Emir, dördüncü olarak eleme adayı oldu.

Gecenin sonunda Serhat 66 puanla birinci, Barbaros 65 puanla ikinci, Özgül 57 puanla üçüncü Emir ise 49 puanla gecenin sonuncusu oldu. Böylece MasterChef'te haftanın ilk eleme adayı Emir oldu.

MasterChef Türkiye'de kim eleme adayı oldu? - Resim : 1

"Lütfen kendinden özür dile"

Öte yandan yarışmada şefler Emir'in tabağını eleştirince, Emir de özür diledi ve kötü bir gününde olduğunu söyledi. Somer Şef ise, lütfen kendinden özür dile dedi.

MasterChef Türkiye'nin 21 Aralık bölümünde 19. hafta yapılacakları Somer Şef şöyle anlattı:

"Her gün 3 oyun oynayacağız. Biz jüri üyeleri 10 üzerinden puanlayacağız. Hergün en düşük puanı alan yarışmacı önümüzdeki 3 gün boyunca potaya gidecek.  Her gece puanlar sıfırlanacak. Pazar Günü'ne de 2 arkadaşımız kalacak. Yine 3 oyunluk bir düelloyla o yarışmada başarısız olan arkadaşımız MasterChef'in 4'üncüsü olacak. Başarılı olan da üçüncü finalist olacak."

İşte finale kalan son 4'lü

Serhat

MasterChef Türkiye'de kim eleme adayı oldu? - Resim : 2Barbaros

MasterChef Türkiye'de kim eleme adayı oldu? - Resim : 3Özgül

MasterChef Türkiye'de kim eleme adayı oldu? - Resim : 4

 Emir

MasterChef Türkiye'de kim eleme adayı oldu? - Resim : 5