MasterChef yarışmacısından itiraf geldi! Herkesin merak ettiği şeyi açıkladı! "Yarışmada telefon kullanmak yasak ama..."

MasterChef Türkiye yarışmacısı Kaan Noyanalpan sosyal medya hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı. Yarışmacı 'MasterChef'te telefon kullanılmıyor ama yarışmacılar sosyal medya paylaşım yapıyor. Bu nasıl oluyor?' sorusuna yanıt verdi.

MasterChef yarışmacısından itiraf geldi! Herkesin merak ettiği şeyi açıkladı! "Yarışmada telefon kullanmak yasak ama..."

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasına katılarak ünlenen Kaan Noyanalpan sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. Takipçilerinin sorularını yanıtlayan yarışmacı herkesin merak ettiği o soruya cevap verdi. 

Telefon yok paylaşım var

Kaan Noyanalpan bir takipçinin "Masterchef'te telefon yok ama hepsi Instagram'da paylaşım yapıyorlar bu nasıl oluyor?" diye sordu.

MasterChef Kaan ise bu soruya "Acun medya sosyal medya ekibi bütün yarışmacılara çekildiği fotoğrafları gösteriyor, istediği fotoğraflar paylaşılıyor onun dışında hiçbir bilgi verilmiyor" yanıtını verdi.

MasterChef yarışmacısından itiraf geldi! Herkesin merak ettiği şeyi açıkladı! "Yarışmada telefon kullanmak yasak ama..." - Resim : 1