Acun Ilıcalı'nın yakın arkadaşı İrem Kanan'ın tescilli güzel eşi bakın kim çıktı!

MasterChef ve Survivor gibi yapımların önemli isimlerinden olan Acun Ilıcalı'nın yakın arkadaşı İrem Kanan'ın tescilli güzel eşi bakın kim çıktı. İşte İrem Kanan ve ailesiyle ilgili tüm merak edilen detaylar...

Acun Ilıcalı'nın yakın arkadaşı İrem Kanan'ın tescilli güzel eşi bakın kim çıktı!

Survivor'da voleybol, çift kale maç ve ayak tenisi etkinliklerinde dikkat çeken genellikle kamera arkasında yer almayı tercih eden İrem Kanan, sosyal medyada merak konusu oldu.

Acun Ilıcalı ile Televole'de muhabirlik yaparken tanışan Kanan, Acun Medyanın başrol isimlerinden biri haline geldi. Acunn.com'un direktörlerinden birisi olarak görev alan Kanan'ın hayatı ise mercek altına alındı.

 Acun Ilıcalı'nın yakın arkadaşı İrem Kanan'ın tescilli güzel eşi bakın kim çıktı! - Resim : 2

Kanan'ın eşi tescilli güzel ünlü oyuncu çıktı

İrem Kanan ile mutlu bir evlilik sürdüren Sinem Öztufan, 1996 yılında Best Model Ege Birincisi, 1997 yılında Bahama Adaları Takvim Güzeli ve 1998 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan "Miss Turkey" Türkiye Üçüncü güzeli seçilmiştir. 

Acun Ilıcalı'nın yakın arkadaşı İrem Kanan'ın tescilli güzel eşi bakın kim çıktı! - Resim : 3

İrem Kanan’ın eşi Sinem Öztufan kimdir?

Sinem Öztufan, Kenan İmirzalıoğlu'nun da rol aldığı Alacakaranlık dizisinde rol almış ve İmirzalıoğlu'nun sevgilisi rolünü üstlenmişti. Sinem Öztufan, 11 Eylül 2006 tarihinde televizyon muhabiri İrem Kanan ile evlendi.  Nikah şahitliklerini Ebru Gündeş ve Şansal Büyüka yaptı.

Acun Ilıcalı'nın yakın arkadaşı İrem Kanan'ın tescilli güzel eşi bakın kim çıktı! - Resim : 5

Bir dönem ekranlarda sıkça yer alan Sinem Öztufan, son günlerde yeniden araştırılan isimler arasında yer almaya başladı. Kariyeri boyunca pek çok dizide rol alan Sinem Öztufan, Best Model Ege ve Miss Turkey güzellik yarışmalarında da derece aldı. Sinem Öztufan, 22 Nisan 1980 İzmir Karşıyaka doğumludur.

Acun Ilıcalı'nın yakın arkadaşı İrem Kanan'ın tescilli güzel eşi bakın kim çıktı! - Resim : 7

1999 yılında TV sektörüne oyuncu olarak atılan Sinem Öztufan ve en son 2013 yılında ekran karşısına çıktı. 2006 yılında İrem Kanan ile evlendi. 2008 yılında Sarp ismini verdikleri oğlu dünyaya geldi. Onun sonrasında Kaya ismiyle bir oğlu daha olarak ikinci kez anne olma duygusunu tattı. 1995 Best Model Ege Birincisi, 1996 Bahama Adaları Takvim Güzeli, 1998 Miss Turkey Üçüncüsü olan Sinem Öztufan, birçok dizide de rol almıştır.

İrem Kanan kimdir?

Medyada göz önünde olmayı pek sevmeyen Kanan’ın Acun Medya’nın başarısında büyük bir katkısı olduğu belirtiliyor.  

MasterChef ve Survivor gibi yapımların önemli isimlerinden biri olan İrem Kanan'ın tam ismi Ahmet İrem Kanan'dır. İrem Kanan Acun Medya Prodüksiyon ve Reklam Hizmetleri Anonim Şirketi'nin Acun Ilıcalı dışındaki iki yönetim kurulu üyesinden birisidir. İrem Kanan 1974 yılında doğmuştur, 47 yaşındadır. İrem Kanan Acun Medya Yönetim Kurulu Üyesidir, memleketi Tekirdağ'dır.