Mehmet Şef'ten Rabia'yı şoke eden sözler: Bugün itibariyle sözleşmeyi feshediyoruz

Masterchef'in sevilen şefi Mehmet Yalçınkaya uzun zamandır ana kadroya giremeyen Rabia'ya geçtiğimiz haftalarda restoranında iş teklifi sunmuştu. Ana kadroya sonunda katılan Rabia'ya Mehmet Şef bu kez de, "Bugün itibariyle sözleşmeyi feshediyoruz" diyerek takıldı.

Mehmet Şef'ten Rabia'yı şoke eden sözler: Bugün itibariyle sözleşmeyi feshediyoruz

Tv8 ekranlarının sevilen yemek programı Mastechef Türkiye'nin sevilen jürisi Şef Mehmet Yalçınkaya geçtiğimiz haftalarda Rabia'ya restoranın iş teklif etmişti. Mehmet Şef, "Çok erken bunu söylemem ve ben bunu fazla yapmam. Ama MasterChef Türkiye ana kadroya giremezsen sana iş teklif ediyorum. Benimle restoranda çalışabilirsin" sözünü vermişti.

Mehmet Şef'ten Rabia'yı şoke eden sözler: Bugün itibariyle sözleşmeyi feshediyoruz - Resim : 1

MasterChef Türkiye'de yedeklerden ana kadroya katılan son yarışmacı Rabia oldu. Daha önce Şef Mehmet Yalçınkaya'nın restoranında iş teklif yaptığı Rabia'ya bu defa "Bugün itibariyle sözleşmeyi feshediyoruz" sözleriyle takıldı.

Mehmet Şef'ten Rabia'yı şoke eden sözler: Bugün itibariyle sözleşmeyi feshediyoruz - Resim : 2

MasterChef Türkiye 2021'de 7. hafta heyecanı başladı. MasterChef'te haftalardır yedek kalan Rabia, ana kadroya girmeyi başaran son yarışmacı oldu.

Mehmet Şef'ten Rabia'yı şoke eden sözler: Bugün itibariyle sözleşmeyi feshediyoruz - Resim : 3

"Bendeki yükümlülük kalktı"

Rabia ise haftalar sonra ana kadroya girmeyi başardı. Mehmet Şef de yarışmanın yeni ismi Raiba'ya takılmadan edemedi. Rabia'yla konuşan Şef Yalçınkaya "Bugün itibariyle sözleşmeyi feshediyoruz.

Mehmet Şef'ten Rabia'yı şoke eden sözler: Bugün itibariyle sözleşmeyi feshediyoruz - Resim : 4

'Masterchef ana kadrosuna giremezsen seninle çalışacağım' demiştim. Tabi ki birlikte çalışmaktan büyük keyif alırdım ama ana kadroya girdin ve bendeki yükümlülük kalktı. Artık sendeki yükümlülük başladı. Ana kadroya girdiğine göre amacın şampiyon olmak olmalı" dedi.

Mehmet Şef'ten Rabia'yı şoke eden sözler: Bugün itibariyle sözleşmeyi feshediyoruz - Resim : 5

MasterChef yarışmacısı Rabia da ana kadroya girmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek "Ana kadroya son girdim hedefim de buradan son çıkmak. Çok sevdiğim insanların yanına geldim, bunun için çok mutluyum" dedi.