MasterChef’in ünlü şefi Danilo Zanna kimdir? Danilo Zanna kaç yaşında?

Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ile MasterChef programının sunuculuğunu yapan Danilo Zanna, eşi Tuğçe Demirbilek ile boşanacaklarını açıkladı. Boşanma açıklamasının ardından Danilo Zanna merak konusu oldu. MasterChef Danilo Zanna kimdir?

MasterChef’in ünlü şefi Danilo Zanna kimdir? Danilo Zanna kaç yaşında?

Danilo Zanna; Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ile MasterChef programının sunuculuğunu yapıyor. Masterchef’in sevilen jüri üyesi Danilo Zanna boşanma iddialarıyla gündeme geldi.

MasterChef’in ünlü şefi Danilo Zanna kimdir? Danilo Zanna kaç yaşında? - Resim : 1

Ünlü şef Danilo Zanna 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek ile boşanacağını açıkladı. Boşanma açıklamasının ardından MasterChef Danilo Zanna kimdir? Danilo Zanna kaç yaşında, nereli? Sorularına yanıt arandı. Peki Danilo Zanna kimdir?

MasterChef’in ünlü şefi Danilo Zanna kimdir? Danilo Zanna kaç yaşında? - Resim : 2

DANİLO ZANNA KİMDİR?

Prato kentinde aşçı bir ailenin çocuğu olan Danilo Zanna, 15 Nisan 1982’de tarihinde dünyaya geldi. Eşi Tuğçe Demirbilek ile tanıştıktan sonra Türkiye'ye yerleşmeye karar veren Zanna, kendisine bir restoran açtı. Zahide Yetiş'in programında şeflik yapmaya başlayan Danilo Zanna, daha sonra 'İtalyan İşi' adında bir programla adını duyurdu.

MasterChef’in ünlü şefi Danilo Zanna kimdir? Danilo Zanna kaç yaşında? - Resim : 3

Danilo Zanna, Derya’nın Dünyası, İtalyan İşi, Elin Oğlu, Aşk Zamanı, İyi Fikir, Görümce, Lezzetin Şarkısı, Lezzet Akademisi gibi pek çok projenin içerisinde yer aldı. Bir Youtube hesabı da bulunan Danilo Zanna, ailesiyle çektiği keyifli videoları paylaşıyor.

MasterChef’in ünlü şefi Danilo Zanna kimdir? Danilo Zanna kaç yaşında? - Resim : 4

Danilo Zanna, 3 sezondur MasterChef Türkiye adlı yarışmada jüri üyeliği yapıyor.