Yarışmacının gözünün yaşına bakmadılar, yemekten öyle bir şey çıktı ki... Apar topar gönderdiler! MasterChef 28 Temmuz 2022 büyük olay

Acun Medya tarafından ekranlara getrtirilen MasterChef son bölümünde büyük bir olay yaşandı. Yaptıkları çorba sonrası jüri üyelerinin tadım ve karar bölümüne geçildiğinde bir yarışmacının çorbasından çıkan madde yok artık dedirtti.

Yarışmacının gözünün yaşına bakmadılar, yemekten öyle bir şey çıktı ki... Apar topar gönderdiler! MasterChef 28 Temmuz 2022 büyük olay

Acun Ilıcalı'nın kurmuş olduğu Acun Medya tarafından tv8 ekranlarına gelen MasterChef'in son bölümünde inanılmaz bir an yaşandı. Her zamanki gibi turu geçme isteyen yarışmacılar için bir yemek verildi. Bu seferki yemek bir çorbaydı. 

Yarışmacılar çorba yapımı için ellerinden gelen tüm marifetlerini gösterdiler. Ancak yarışmanın ilerleyen sürecinde büyük bir olay yaşandı. 

Yaşanan olay karşısında hem yarışmacıların hem de izleyenlerin ağzı açıkta kaldı. Yarışmacıyı ise karar aşamasında çok düşünmeden elediler. Mehmet Şef ise yarışmacıya elendikten sonra uyarılarda bulundu. 

masterChef
MasterChef yarışmacısının tabağından madde çıktı

 

Türkiye'de ekranlara gelen MasterChef son bölümünde ço9rba yapımında bir yarışmacının çorbasından tanımlanamayan bir madde çıktı. Yayın esnasında kimse çorbadan ne çıktığını söylemedi. Ancak çorbadan çıkan madde kabul edilemeyecek kadar kötü bir madde olarak kabul edildi. 

Jüri üyeleri olan şefler Danilo Zana, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Şef çorbadan çıkan maddeyi görünce şaşkınlıklarını gizleyemediler. Mehmet Şef sinirli bir şekilde "Bu ne?" dedi. Yarışmacı ise gördükleri karşısında şaşırdı. Kendini ifade etmeye çalışsa da Jüri üyeleri çorbadan çıkan madde yüzünden yarışmacıyı affetmedi. 

Karar aşamasında ise çok fazla düşünmeden çorbasından madde çıkan yarışmacıyı eledileri. Eleme sonrasında Mehmet Şef yarışmacıya, "Büyük talihsizlik yaşadın ama böyle şeylere dikkat edilmesi gerekiyor. Malesef affedilmeyecek bir durum bu" dedi. 

MasterChef

Yarışmacı ise "Bildirim bir çorbaydı ama o madde oraya nasıl geldi görmedim. Hiç bir yere de dokunmadım" dedi. Bu sözler yarışmacının yarışmaya devam etmesi için yeterli olmadı. Jüri üyelerinin kararıyla yarışmacı yarışmadan gönderildi.