Mastürbasyon yapan adam, yatakta titredikten sonra hayatını kaybetti

Odasında mastürbasyon yapan genç adam, yatakta titredikten sonra hayatını kaybetti. Ailesinin odasına girememesinin ardından çağrılan itfaiye ekipleri tarafından bulunan adam, kadın mayosu giymiş halde cinsel organının yanında bir pinpon topu ve masaj aleti ile bulundu. Yapılan açıklamaya göre, masaj aletinden kaynaklı elektrik çarpması sonucu adamın hayatını kaybettiği öğrenildi.

Mastürbasyon yapan adam, yatakta titredikten sonra hayatını kaybetti

Çek Cumhuriyetinde yaşayan 30 yaşındaki genç adam, yatağında kendisini yetişkin oyuncağı ile tatmin etmek istediği sırada trajik bir şekilde öldü. Adamın, ilginç bir şekilde hayatını kaybetmesi üzerine, Çek Cumhuriyeti'ndeki Üniversite Hastanesi veya Hradec Kralove doktorları tarafından Legal Medicine tıp dergisi aracılığıyla ayrıntılı olarak anlatıldı.

MAHREM YERLERİNDE PİNPON TOPU VE MASAJ ALETİ

Uzmanlara göre erkek, trajik bir kaza sonucu öldürüldüğünde henüz 30 yaşındaydı. Adam, ebeveynlerinin yatak odasının kapısını açamaması üzerine itfaiye ekibi tarafından bulundu. New York Post'un haberine göre, kadın mayosu giymiş halde bulundu ve alt uzuvları ve boynu plastik ve iple bağlanmıştı. Yanında mahrem yerlerinde kullandığı bir pinpon topu ve açıkça kullanılmış olan tek elli bir elektrikli masaj makinesi de vardı. Masaj makinesinin arızalanması ve cinsel organında yanık izleri bırakması nedeniyle ölümü "kaza sonucu ölümcül elektrik çarpması" olarak değerlendirildi. Uzmanlar, adamın "olağandışı ve sosyal açıdan kabul edilemez cinsel uygulamalar içeren cinsel davranış kalıplarına" sahip olduğunu belirtti.