İlayda Alişan aşk iddialarına ilk kez cevap verdi

Masumiyet dizisinde Serkay Tütüncü, Deniz Işın, Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ ile başrolü paylaşan İlayda Alişan aşk iddialarıyla gündeme gelmişti. Adı Serkay Tütüncü ve Halit Özgür Sarı ile anılan Alişan, iddialarla ilgili ilk kez konuştu.

İlayda Alişan aşk iddialarına ilk kez cevap verdi

Şampiyon ve Çukur dizilerinde rol alan İlayda Alişan son olarak Masumiyet dizisinde rol almıştı. Son dönemin parlayan yıldızlarından İlayda Alişan, Halit Özgür Sarı ve Serkay Tütüncü'yle çıkan aşk iddiaları hakkında ilk kez konuştu.

 İlayda Alişan aşk iddialarına ilk kez cevap verdi - Resim : 1

'Çukur' dizisiyle tanınan ve son olarak 'Masumiyet'le seyirci karşısına çıkan İlayda Alişan, son dönemde hakkında çıkan aşk iddialarına ilk kez cevap verdi. Oyuncunun geçtiğimiz aylarda adı ilk olarak bir dönem 'Şampiyon' dizindeki partneri Halit Özgür Sarı'yla anılmıştı.

İlayda Alişan aşk iddialarına ilk kez cevap verdi - Resim : 2

Son olarak 'Masumiyet' dizisindeki partneri Serkay Tütüncü'yle aşk yaşadığı iddiaları üzerine Alişan, Instagram'dan açıklama yaptı.

İlayda Alişan aşk iddialarına ilk kez cevap verdi - Resim : 3

Oyuncu, "Bir süredir hakkımda çıkan haberleri üzülerek takip ediyorum. Uzun zamandır hayatımda kimse yok ve yazılanlar hem ailemi hem de beni fazlasıyla yıpratıyor. Kariyerime odaklandığım bu dönemde mesleğim dışında herhangi bir konuyla gündeme gelmek istemem. Sizdem de aynı hassasiyeti göstermenizi rica ediyorum" diye yazdı.