Masumiyet dizisinin İlker'i Serkay Tütüncü kimdir? Serkay Tütüncü kaç yaşında, nereli?

Serkay Tütüncü; İlayda Alişan, Deniz Işın, Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ'un kadrosunda bulunduğu Masumiyet dizisinde İlker karakterine hayat veriyor. Serkay Tütüncü kimdir? Serkay Tütüncü kaç yaşında? Serkay Tütüncü kimdir? Serkay Tütüncü kaç yaşında?

Masumiyet dizisinin İlker'i Serkay Tütüncü kimdir? Serkay Tütüncü kaç yaşında, nereli?

Afilli Aşk dizisinde Volkan rolünü oynayan Serkay Tütüncü, Bay Yanlış dizisinde ise Ozan karakterini canlandırdı. Serkay Tütüncü, şimdilerde Fox Tv ekranlarında yayınlanan Masumiyet dizisinde İlker olarak rol alıyor. Serkay Tütüncü kimdir? Serkay Tütüncü kaç yaşında?

Masumiyet dizisinin İlker'i Serkay Tütüncü kimdir? Serkay Tütüncü kaç yaşında, nereli? - Resim : 1

SERKAY TÜTÜNCÜ KİMDİR?

Serkay Tütüncü, 7 Şubat 1991 tarihinde İzmir’de doğdu. Eğitimini Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu bölümünden mezun olarak tamamladı.

Masumiyet dizisinin İlker'i Serkay Tütüncü kimdir? Serkay Tütüncü kaç yaşında, nereli? - Resim : 2

2016 yılında TV 8’de yayınlanan Para Bende programının sunuculuğunu üstlendi. 2018 yılında ‘İnsanlık Suçu’ dizisiyle birlikte oyunculuğa başladı. 2019 yılında Afili Aşk dizisindeki Volkan, 2020 yılındaysa Bay Yanlış dizisinde Ozan karakterine hayat verdi. Serkay Tütüncü şimdilerde, Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ gibi usta isimlerin de kadrosunda yer aldığı Masumiyet dizisinde İlker karakterini canlandırıyor.

Masumiyet dizisinin İlker'i Serkay Tütüncü kimdir? Serkay Tütüncü kaç yaşında, nereli? - Resim : 3