Masumiyet’in İrem’i Deniz Işın kimdir? Deniz Işın hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında?

Deniz Işın; İlayda Alişan, Serkay Tütüncü, Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ'un kadrosunda bulunduğu Masumiyet dizisinde İrem Orhun karakterine hayat veriyor. Daha önce Sefirin Kızı dizisinde Sahra olarak rol alan Deniz Işın kimdir?

Masumiyet’in İrem’i Deniz Işın kimdir? Deniz Işın hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında?

Deniz Işın; başrollerini Neslihan Atagül, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu’nun paylaştığı Sefirin Kızı dizisinde Doktor Sahra rolüne hayat vermişti. Şimdilerde Masumiyet dizisinde İrem karakteriyle ekranlara dönen Deniz Işın kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı, nereli, instagram adresi ne? 

Masumiyet’in İrem’i Deniz Işın kimdir? Deniz Işın hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında? - Resim : 1

DENİZ IŞIN KİMDİR?

28 Mayıs 1992 İzmir doğumlu olan Deniz Işın, Ege Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra Ege üniversitesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği’nde yüksek lisansını tamamladı ve İstanbul’a taşındı. Bu süreçte Sahnetozu Tiyatrosu’nda 2 sene İzmir’de, bir sene de İstanbul’da eğitim aldı ve bu süreçte; 2017’de ‘Lysistrata’ oyununda Lysistrata, 2018’de ‘You Can’t Take It With You’ oyununda Alice karakterini canlandırdı.

Masumiyet’in İrem’i Deniz Işın kimdir? Deniz Işın hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında? - Resim : 2

Aynı zamanda, reklam filmlerinde rol alan Işın, FOX'ta yayınlanan "Her Yerde Sen" dizisinde Merve karakterine hayat verdi. Daha sonra "İyi Günde Kötü Günde" dizisinde yer aldı ve son olarak "Sefirin Kızı" projesinde Sahra karakterine hayat veren Deniz Işın, Murat Boz’un "Gece" isimli video klibinde de yer almaktadır. "Masumiyet" dizisinde İrem karakterini canlandıracaktır.

Masumiyet’in İrem’i Deniz Işın kimdir? Deniz Işın hangi dizilerde oynadı, kaç yaşında? - Resim : 3