Masumlar Apartmanı 10. Bölüm full izle

Masumlar Apartmanı 10. Bölüm izle, Masumlar Apartmanı tek parça izle, Masumlar Apartmanı 17 Kasım 2020 son bölüm

Masumlar Apartmanı 10. Bölüm full izle

Masumlar Apartmanı dizisinin 10. bölümü yayınlandı. 17 Kasım 2020 tarihinde yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Masumlar Apartmanı dizisinin 10. bölüm tek parça linki…

Masumlar Apartmanı dizisi 9.bölümde ne olmuştu?

Han’ın kız isteme sürpriziyle Memduh ve İnci büyük şok yaşar. Memduh ve İnci’nin arası yine bozulur. Ege, evlendiklerini açıklamak yerine İnci ve Han’ın böyle bir ‘oyuna’ başvurmasına tepki gösterir. Okulda da sinirini Neriman’dan çıkarır. Han’ın attığı büyük adım Derenoğlu ailesine de yansır. Gülben, Esat’a olan aşkı için harekete geçmeye karar verir. Önündeki en büyük engel ise Safiye’dir. Uygar’ın yine başlarına bela açacağını düşünen Han, bu kez çok daha sert bir tepki verir. Bunun sonucunda ise Esra, Han’ın karanlık tarafıyla tanışır. Ege Han’ın parasıyla okumamaya kararlıdır. Sonuçlarını düşünmeden yaptığı plan başını derde sokar. Gülben’in Esat için kurduğu hayallerin üzerine Safiye kabus gibi çöker. İki kardeş arasında ilk defa kılıçlar karşılıklı çekilir. Han, İnci’yle aralarında olan gerilimin daha fazla uzamasını istemez. Kendini kısmen de olsa İnci’ye açmaya karar verir. Ancak işler planladığı gibi gitmeyecektir. Senaryosu Dr. Gülseren Budaycıoğlu’nun kitabından alınarak hazırlanan ve gerçek hayata dayalı hikayelerden oluşan dizide, psikolojik sorunlarla boğuşan bir ailenin yaşadığı sıkıntılar ve aile olmanın sağladığı dayanışma ile bu sıkıntıların üstesinden gelmek için sergilediği çabalar anlatılıyor.

Masumlar Apartmanı 10.bölüm izle

İşte Masumlar Apartmanı 10.bölüm izleyebileceğiniz link.

Masumlar Apartmanı dizisinin konusu nedir?

Gerçek bir hayat hikayesi olan ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun içi” romanından esinlenerek hazırlanan “Masumlar Apartmanı“, İnci ve Han’ın hayatlarını ele almaktadır. Gerçek hayata dayalı hikayelerden oluşan dizide, psikolojik sorunlarla boğuşan bir ailenin yaşadığı sıkıntılar ve aile olmanın sağladığı dayanışma ile bu sıkıntıların üstesinden gelmek için sergilediği çabalar anlatılıyor.

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. “Aşk”, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mıdır?

Masumlar Apartmanı dizisi oyuncuları kimdir?

  • Han – Birkan Sokullu
  • İnci – Farah Zeynep Abdullah
  • Safiye – Ezgi Mola
  • Gülben – Merve Dizdar
  • Uygar – Alper Saldıran
  • Hikmet – Metin Coşkun
  • Esra – Esra Ruşan
  • Memduh – Atilla Şendil
  • Ege – Emir Özden
  • Esat – Uğur Uzunel

Neriman – Gizem Katmer