Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda birbirine giriyor! Gülben, Doktor Hanım'ın kapısını çalıyor

Tv8'de yayınlanan Kırmızı Oda dizisi 18 Haziran'da büyük bir sürprizle sezon finali yapacak. Sevilen diğer bir dizi Masumlar Apartmanı'nında Gülben'i canlandıran Merve Dizdar Kırmızı Oda'da kendini gösteriyor. Gülben Binnur Kaya'nın hayat verdiği Doktor Hanım'ın kapısını çalıyor.

Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda birbirine giriyor! Gülben, Doktor Hanım'ın kapısını çalıyor

Kırmızı Oda sezon finali fragmanının yayınlanması ile birlikte izleyicileri büyük bir merak sardı. Çünkü verilen ipuçlarına göre Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı dizisi konuk oyuncular yolu ile birbirine giriyor.

TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı'nın Gülben'i, TV8'de yayınlanan Kırmızı Oda'nın Doktor Hanım'ının kapısını çalacak. İddiaya göre yapımcılığının aynı şirketin yaptığı Masumlar Apartamanı ve Kırmızı Oda dizilerinin senaryolarında bundan sonrada ortak çekimlere yer verilmeye devam edilecek. 

Yeni dizi yolda

Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin yaşam öykülerini barındıran eserlerinden hazırlanan dizilerin beğeni ile izlenmesinin ardından, Gülseren Budayıcıoğlu'nun imzası ile yeni bir dizinin daha hazırlıklarının yapıldığı duyurulmuştu.

Gülben Doktor Hanım'a neler anlatacak

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, başrollerini Binnur Kaya, Gülçin Kültür Şahin, Sezin Bozacı ve Baran Can Eraslan'ın paylaştığı Kırmızı Oda'nın sürprizlerle dolu sezon finaline, Masumlar Apartmanı'nda Gülben karakterine hayat veren başarılı oyuncu Merve Dizdar konuk olacak.

Kırmızı Oda dizisinde Gülben'in hikayesinin yeni sezonda da devam etmesi bekleniyor. Aynı yapım şirketine ait iki dizinin yeni sezonunda ise ortak sahnelerin yer alacağı iddia edildi.