Mauro Icardi, Galatasaray taraftarına seslendi: “Burada olduğum için ne kadar mutlu olduğumu söylemek istiyorum”

Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Bayern Münih ile oynanan maçın ardından yaptığı açıklamada, sarı-kırmızılı takımda çok mutlu olduğunu belirterek, “Bugün herkese burada olduğum için ne kadar mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Dünkü sonuca rağmen bu takımla ne kadar gurur duyduğumu anlatamam. Her anımda, her maçta insanların sevgisine fazlasıyla minnettarım” dedi.

Mauro Icardi, Galatasaray taraftarına seslendi: “Burada olduğum için ne kadar mutlu olduğumu söylemek istiyorum”

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3.hafta müsabakasında Alman ekibi Bayern Münih’e iyi bir oyun ortaya koyduğu maçta 3-1 yenildi. Galatasaray’ın tek golünü maça sakatlığına karşın iğneyle çıkan Mauro Icardi attı. Yıldız futbolcu performansıyla mutlu ederken maçın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla taraftara seslendi.

Mauro Icardi, Galatasaray taraftarına seslendi: “Burada olduğum için ne kadar mutlu olduğumu söylemek istiyorum” - Resim : 1

"BU TAKIMLA NE KADAR GURUR DUYDUĞUMU ANLATAMAM"

Sarı-kırmızılı takımda mutlu olduğunu ifade eden Icardi sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Günaydın Aslanlar. Şampiyonlar Ligi'nde en iyilerin yarıştığı böylesine önemli bir Avrupa maçında alınan mağlubiyetten sonra sessiz kalmak ve işimize bakmak kolay olurdu.

Ama bugün herkese burada olduğum için ne kadar mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Dünkü sonuca rağmen bu takımla ne kadar gurur duyduğumu anlatamam. Her anımda, her maçta insanların sevgisine fazlasıyla minnettarım.

Bu projeye inanıyorum ve bu kulübe büyük zaferler kazandıracağından eminim, çünkü projenin arkasında duran çalışanların her biri yürekten ve tutkuyla en iyisini veriyor.”

Mauro Icardi, Galatasaray taraftarına seslendi: “Burada olduğum için ne kadar mutlu olduğumu söylemek istiyorum” - Resim : 2

ICARDI'NİN PERFORMANSI

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, skorer performansını Bayern Münih karşısında da sürdürdü.

UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde bu sezon 3 gol atan Icardi, grup aşamasında da Manchester United'ın ardından Bayern Münih ağlarını havalandırarak bu kulvardaki gol sayısını 5'e çıkardı.

Arjantinli futbolcusu Süper Lig'de de 10 kez meşin yuvarlağı filelere yolladı.

Mauro Icardi, bu sezon forma giydiği 16 resmi karşılaşmada 15 gol atma başarısı gösterdi.

Mauro Icardi, Galatasaray taraftarına seslendi: “Burada olduğum için ne kadar mutlu olduğumu söylemek istiyorum” - Resim : 3