Akılalmaz olay! Maymun çiçeği hastalığına yakalandı: Burnu çürüdü

Almanya'da yaşayan 40 yaşındaki adam, burnundaki kırmızı bir noktayı göstermek için hastaneye gitti. Maymun çiçeği hastalığına yakalandığını öğrenen adamın burnu üç gün içinde çürüdü.

Akılalmaz olay! Maymun çiçeği hastalığına yakalandı: Burnu çürüdü

Almanya'da yaşayan ismi açıklanmayan 40 yaşındaki adam, burnundaki kızarıklığı fark etti ve güneş yanığı olduğunu düşündü. Burnundaki kırmızı nokta geçmeyince hastaneye giden adam, şok geçirdi. 

Şimdiye kadar belgelenen maymun çiçeği hastalığında en şok edici vakalardan biri oldu. Hastaneye giden 40 yaşındaki adam maymun çiçeği hastalığına yakalandığını öğrendi. Fakat adamın tek hastalığı bu değildi.

Burnundaki deri ölmeye başladı

DailMail'de yer alan habere göre; 40 yaşındaki adam AIDS'e yol açan HIV virüsüne yakalandığını öğrendi. Hastanın tüm vücudunda, özellikle penisinde ve ağzında beyaz irin dolu noktalar çıktı. Birçok test yapılan hastanın, sifiliz ve HIV taşıdığı ortaya çıktı. Sağlık görevlilerine daha önce cinsel yolla bulaşan bir enfeksiyon (CYBE) için hiç test olmadığını söyleyen adamın dünyası başına yıkıldı.

Maymun çiçeği, HIV, sifiliz hastalığına yakalandığını öğrenen adam burnundaki kırmızı nokta çürüdü. Üç gün içinde burnundaki deri ölmeye ve siyaha dönmeye başladı. Doktorlar, Almanya'da 40 yaşındaki bir maymun çiçeği hastasının burnu teşhis edilmemiş bir HIV enfeksiyonu nedeniyle çürümeye başladığını iddia ediyor.