Mbappe'ye Türkiye'den sürpriz teklif: Seni bekliyoruz

PSG forması giyen Kylian Mbappe'nin sezon sonu Real Madrid'e transfer olacağı haberleri gündem olurken, Trendyol 1. Lig ekibinden Fransız yıldızla ilgili sosyal medyayı sallayan bir paylaşım geldi.

Mbappe'ye Türkiye'den sürpriz teklif: Seni bekliyoruz

Fransız forvet Kylian Mbappe'nin 7 sezondur formasını giydiği Paris Saint Germain'den sezon sonu ayrılması bekleniyor.

Fransız basınından sonra İspanyol basını da 25 yaşındaki futbolcunun Real Madrid'e transfer olacağını yazdı.

Mbappe'ye Türkiye'den sürpriz teklif: Seni bekliyoruz - Resim : 1

Normal şartlarda sezon sonunda PSG ile sözleşmesi sona erecek olan Mbappe'nin buna rağmen başka bir takıma transfer olabilmesi için Fransız kulübü ile de anlaşılması gereken bazı maddelerin olduğu vurgulandı.

Mbappe'nin gelmesi halinde Real Madrid'de Luka Modriç'in ayrılmasının kesin olacağı, Rodrygo, Brahim ve Endrick'in aldığı sürelerin de daha azalabileceği ifade edildi.

PSG'nin ise Neymar ve Messi'den sonra şimdi de Mbappe'yi kaybetmesinden dolayı bu sezonunun bitimiyle birlikte bir dönemi sonlandıracağı, bundan sonrası için Zaire-Emery, Barcola, Simons gibi genç futbolculara ağırlık vereceği belirtildi.

Mbappe'nin Real Madrid'e transfer olacağı haberleri sosyal medyanın da gündemine otururken, Fransız futbolcuyla ilgili sürpriz bir paylaşım geldi.

Mbappe'ye Türkiye'den sürpriz teklif: Seni bekliyoruz - Resim : 2

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'un sosyal medya hesabından, yıldız isme eflatun-sarılı forma giydirilerek, "Seni bekliyoruz Mbappe" paylaşımı yapıldı.

Arda Turan'ın çalıştırdığı Eyüpspor'un Mbappe paylaşımı, sosyal medyada büyük etkileşim aldı.