Meg: Derinlerdeki Dehşet filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Meg: Derinlerdeki Dehşet hangi ülke yapımı?

Jon Turteltaub'un yönettiği Meg: Derinlerdeki Dehşet filmi bu akşam Tv ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Sinemaseverler Meg: Derinlerdeki Dehşet filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? gibi aramlar yapıyor. Peki, başrolünde Jason Statham'ın bulunduğu Meg: Derinlerdeki Dehşet hangi ülke yapımı?

Meg: Derinlerdeki Dehşet filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Meg: Derinlerdeki Dehşet hangi ülke yapımı?

Jon Turteltaub'un yönetmen koltuğunda oturduğu, Dean Georgaris, Jon Hoeber ve Erich Hoeber'in senaryosunu kaleme aldığı Meg: Derinlerdeki Dehşet filmi bu akşam saat 20:00'de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak. Filmin başrolünde dünyaca ünlü oyuncu Jason Statham yer alıyor. 2018 yılında ABD'de gösteriem giren bilimkurgu- aksiyon türündeki Meg: Derinlerdeki Dehşet filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? 1 Saat 53 dakika uzunluğundaki film, Steve Alten'in Meg-Derinlerdeki Dehşet kitabından uyarlandı. Peki, Meg: Derinlerdeki Dehşet hangi ülke yapımı? 

Meg: Derinlerdeki Dehşet filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Meg: Derinlerdeki Dehşet hangi ülke yapımı? - Resim : 1

MEG: DERİNLERDEKİ DEHŞET FİLMİ KONUSU NEDİR?

Deniz subayı ve aynı zamanda ünlü bir dalgıç olan Jonas Taylor, Mariana Çukuru yakınlarında başına gelen korkunç olayın ardından ekibinin terk ederek kendi hayatını kurtarsa da rütbesini, ailesini ve tüm şerefini kaybetmiştir. Görev sırasında karşılaştığı ve ekibini terk etmesine neden olan devasa köpekbalığına ise kimse inanmamıştır. Aradan yıllar geçtikten sonra Taylor, bir kurtarma operasyonu için tekrar göreve çağrılır ancak yıllar önce karşılaştığı devasa yaratık, Taylor'ın aklından hiç çıkmamıştır, bu yüzden operasyona katılmadan önce tüm korkularıyla yüzleşmesi gerekecektir.

Meg: Derinlerdeki Dehşet filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Meg: Derinlerdeki Dehşet hangi ülke yapımı? - Resim : 2

MEG: DERİNLERDEKİ DEHŞET FİLMİ OYUNCULARI KİMDİR?

Jason Statham, Bingbing Li, Rainn Wilson, Rubby Rose, Cliff Curtis, Jessica McNamee, Shuya Sophia Cai, Winston Chao 

MEG: DERİNLERDEKİ DEHŞET HANGİ ÜLKE YAPIMI?

MEG: Derinlerdeki Dehşet filminin çekimleri 10 Ekim 2016'da West Auckland, Yeni Zelanda'da başladı. Çekimler 4 Ocak 2017'de Çin'in Hainan'ın Sanya şehrinde tamamlandı.