Mega kent İstanbul şiddetli yağmurun esiri oldu, cadde ve sokaklar adeta göle döndü

İstanbul'u etkisi altına alan şiddetli yağmur ve rüzgar günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Şiddetli yağış sonrası cadde ve yollarda oluşan su birikintileri trafiği olumsuz etkilerken yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar nereye sığınacağını bilemedi.

Mega kent İstanbul şiddetli yağmurun esiri oldu, cadde ve sokaklar adeta göle döndü

İstanbul'u esir alan sağanak yağmur ve rüzgar günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Şiddetli yağmur sonrası göle dönen sokaklarda yürümekte zorluk çeken vatandaşlar adeta su içinde kaldı. Cadde, sokak ve merdivenlerden dökülen yağmur suları cep telefonu kamerası ile görüntülendi. 

MEGA KENT YAĞIŞIN ESİRİ OLDU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sarı ve turuncu kodlu uyarısının ardından İstanbul’da sağanak yağış etkili oluyor. Gece saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış ve fırtına, mega kentte hayatı olumsuz etkiledi. Kent genelinde etkili olan yağış nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu.

Mega kent İstanbul şiddetli yağmurun esiri oldu, cadde ve sokaklar adeta göle döndü - Resim : 1

YAĞMUR TRAFİĞİ OLUMSUZ ETKİLEDİ

Özellikle Karaköy’de cadde kenarlarında oluşan su birikintileri, yayaların ve araçların ilerlemesini engelledi. Birçok vatandaş su birikintisine bata çıka güçlükle karşıya geçerken, o anlar ise objektiflere yansıdı. Öte yandan İstanbul’da fırtına devam ederken, sahil şeridinde ise boyları 5 metreyi aşan dev dalgalar oluştu.

 

Mega kent İstanbul şiddetli yağmurun esiri oldu, cadde ve sokaklar adeta göle döndü - Resim : 2