Nihat Doğan'dan flaş iddia! "Mehmet Ali Erbil FETÖ'cü"

Mehmet Ali Erbil – Ece Ronay kavgasına Nihat Doğan da dahil oldu. Ece Ronay’a sahip çıkan Nihat Doğan, Mehmet Ali Erbil hakkında yaptığı açıklamalarla herkesi çok şaşırttı. Nihat Doğan, Mehmet Ali Erbil'e FETÖ'cü dedi.

Nihat Doğan'dan flaş iddia! "Mehmet Ali Erbil FETÖ'cü"

Flash TV’de yayınlanan Al Sana Haber programında Ece Ronay ile Mehmet Ali Erbil kavgası hakkında dikkat çeken iddialarda bulunuldu. Programın moderatörü Seyhan Soylu, Ece Ronay’la Mehmet Ali Erbil'i tanıştırdıklarını olayın bambaşka boyutlara geldiğini ikisi de birbirlerinden davacı olduğunu dile getirdi. Bu açıklamanın üzerine Nihat Doğan, Seyhan Soylu’ya “Mali’yi yaktın” diyerek seslendi.

Nihat Doğan, Deniz Akkaya’nın Ece Ronay hakkındaki açıklamalarına karşı çıkarak, “Bu kız ne yapmış? Siz kimsiniz? Sen yargı mısın? Hakim misin? Yargıda bu kadın (Ece Ronay) hakkında böyle bir karar mı çıkmış? Siz somut bir şey olmadan nasıl bu lafları edersiniz? Bir anda yargıç olup insanı yargılıyorsunuz.” diyerek Ece Ronay’a sahip çıktı.

Nihat Doğan sözlerine kendisinin de Kürt olduğunu, “Bu dünyaya tekrar gelse, aynı anne ve babadan Kürt olarak bu dünyaya gelmek isterim. Sadece bir kişiyi ırkından dolayı teröristsin PKK’lısın diyerek itibar suikastı yapılamasını doğru bulmadığını diyerek Ece Ronay’ı sırf Kürt olduğundan dolayı PKK’lı yapamazsın” dedi.

Nihat Doğan’ın açıklamasının ardından Seyhan Soylu programa Ece Ronay’ı telefonla bağlayarak, "Ece Ronay Kürtlüğünden dolayı seni vurmak mı istiyorlar? Bu kişilerin amaçları ne?” diye sordu.

"Benim PKK’yla ne işim olabilir?"

Geçmişte PKK sempatizanlığı yaptığı videoları ortaya çıkan Ece Ronay, “Benim PKK ile ne işim olabilir? Benim gerçekten siyasetle bir ilgim yok. Bahsettikleri terörist adamı da tanımıyorum. Sürekli benimle alakası varmış gibi paylaşımlarda bulunuyorlar, neden yaptıklarına da anlamadım.” derken Nihat Doğan araya girerek kendisinin de Kürt olduğu dile getirdi. Doğan, “Kim Kürtlük üzerinden Ece Ronay’a vurmaya çalışırsa sonuna kadar karşısında olduğumu bilsin” diye konuşmaya devam etti.

Bu sözlerin üzerine Ece Ronay, “Kürt olduğumu asla inkâr etmem. Kürt olmakla da gurur duyuyorum.’’ ifadelerini kullandı. Seyhan Soylu, "peki Ece Ronay, Deniz Akkaya’nın sürekli programında seni PKK ile özleştirme sebebi nedir? Senden ne istiyorlar?” diyerek Ronay’a cevap hakkı verdi.

 Nihat Doğan araya girerek şunları söyledi:

“Camdan evlerde oturanlar başkasının evine taş atmasın. Yarın biri de Mali’ye FETÖ’cü derse o zaman ne olacak? Bak Seyhancığım benim bir bildiğim bir konu var. Susuyorum. Ama bu kızın üstüne bu kadar gidilmeye devam edilirse olmaz. Sonra eskiler ortaya çıkarsa kıyamet kopar. İyi o zaman birilerine PKK’lı diğerine ne diyeceğiz FETÖ’cü mü? denecek. Beni konuşturmayın. Amerika’daki bir anımı anlatırsam sonra kimse bunun hesabını veremez. Mali’in yeni doğan çocuğunun kulağına ezanı ben okudum.”

Seyhan Soylu, “Nasıl yani Nihat, Mehmet Ali Erbil FETÖ’cü mü?” sorusu üzerine Doğan, “Ben demiyorum kendisi diyor ve bende şahidim” sözleriyle devam eden Nihat Doğan, Amerika’da Mali’in başka bir yerlere gittiğini, kendisinin de itiraf ettiğini söyledi.

Seyhan Soylu’nun “Nihat sen ne diyorsun? Yani Mali Pensilvanliyaya mı gitti?” sorusu üzerine Nihat Doğan “Seyhancığım Onu Mali’ye soracaksın. Ece Ronay’a her şeyi söylesinler, o zaman biz bravo alkışlayalım. O zaman insan önce dönüp kendisine bakacak, bu kızı yalnız mı buldunuz? Sahipsiz mi buldunuz? diyerek sözlerini bitirdi.

Kaynak:Mynet