Mehmet Ali Erbil 'Hırsız damat istemem' demişti: Yasmin Erbil, sevgilisiyle poz verdi!

Ünlü isim Mehmet Ali Erbil, kızı Yasmin Erbil'in sevgilisi Yiğİt Poyraz'ın bir eve girip hırsızlık yapmasıyla ilgili "Hiç beklemezdim, hırsız damat istemem" demişti. Sosyal medyayı aktif kullanan Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz'la beraber verdiği pozu paylaştı.

Mehmet Ali Erbil 'Hırsız damat istemem' demişti: Yasmin Erbil, sevgilisiyle poz verdi!

Mehmet Ali Erbil, önceki günlerde sevgilisi Gülseren Ceylan ile görüntülendi. Erbil, gazetecilerin sorularını da yanıt verdi.

 Ünlü şovmen'e kızı Yasmin Erbil'in sevgilisi Yiğit Poyraz’ın yarıştığı Survivor programında bir eve girip hırsızlık yapmasıyla ilgili düşünceleri soruldu.

"HALA İNANAMIYORUM AMA KIZIMIN İLİŞKİSİNE SAYGI DUYUYORUM"
Erbil "Hiç beklemezdim, hırsız damat istemem, kim ister ki, kendisi çok iyi tahsilatı olan bir isim ama bir yarışma insanı ne hale dönüştürüyor gördüğünüz gibi… Ben hala inanamıyorum ama kızımın ilişkisine saygı duyuyorum" diyerek cevap vermişti.

Erbil'in açıklamalarından sonra s

Mehmet Ali Erbil 'Hırsız damat istemem' demişti: Yasmin Erbil, sevgilisiyle poz verdi! - Resim : 1osyal medya hesabından sık sık kullanan Yasmin Erbil'den yeni bir paylaşım geldi.

Erbil, Poyraz'la çekilmiş pozunu 'Şampiyon' notuyla paylaştı. Paylaşımı kısa süre içerisinde en çok konuşulanlar arasında yerini aldı.