Mehmet Ali Erbil'den Erşan Kuneri'ye tepki! "Böyle bir projede yer almak istemezdim"

Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, Cem Yılmaz'ı ve online bir platformda yer alan son dizisi Erşan Kuneri'yi eleştiri yağmuruna tuttu. Taciz mesajlarının ifşa olmasının ardından son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Erbil, diziyi fazla küfürlü buldu ve "Devletimiz müdahale etmeliydi" dedi.

Mehmet Ali Erbil'den Erşan Kuneri'ye tepki! "Böyle bir projede yer almak istemezdim"

Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, Gazeteci Tuba Kalçık'ın sorularını yanıtladı. Geçtiğimiz aylarda Erbil'in ismi Ece Ronay'ı taciz ettiği iddiasıyla anılmıştı. Son günlerde yaptığı açıklamalar ve TikTok'ta çektiği videolar ile sık sık adından söz ettiren Mehmet Ali Erbil, "Cem Yılmaz'ı çok beğeniyorum. Ama artık o da kendini tekrarlamaya başladı" dedi. 

"Son işi 'Erşan Kuneri' beni hayal kırıklığına uğrattı" diye Mehmet Ali Erbil konuşmasında şunları söyledi: "Küfre dayalı komedi yapmış. Halk tarafından bu film kırmızı kart görmeli. Devletimiz de bence müdahale etmeliydi. Bu kadar olmaz... Ben erkek halimle bu küfürlerden utandım. 18 yaş ibaresi konmuş ama yine de bu kadar küfre dayalı yapılmamalı. Mizah zekaya dayalı yapılmalı, küfre dayalı olursa sonuç bu oluyor işte... Cem Yılmaz bana bu işi için teklifte bulunsaydı, kabul etmezdim. Böyle bir projede yer almak istemezdim."

Mehmet Ali Erbil'den Erşan Kuneri'ye tepki! "Böyle bir projede yer almak istemezdim" - Resim : 1