Mehmet Ali Erbil'den Seda Sayan'a gönderme! ''Onun eşi küçük olabiliyorsa, benim de olur''

Kendisinden 20 yaş küçük Gülseren Ceylan ile bir dargın bir barışık ilişkisiyle gündemden düşmeyen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, katıldığı bir programda, özel hayatıyla ilgili aldığı eleştriler hakkında açıklama yaptı. Ünlü şovmen, Seda Sayan'a çok konuşulacak bir gönderme yaptı.

Mehmet Ali Erbil'den Seda Sayan'a gönderme! ''Onun eşi küçük olabiliyorsa, benim de olur''

Aralarındaki 20 yaş farkı ile eleştirilerin hedefi olan Mehmet Ali Erbil, Gülseren Ceylan ile olan  dargın bir barışık ilişkisiyle gündemden düşmüyor. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, katıldığı bir programda, özel hayatıyla ilgili aldığı eleştriler hakkında açıklama yaptı. Ünlü şovmen, kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile evlenen Seda Sayan'a çok konuşulacak bir gönderme yaptı.

Mehmet Ali Erbil'den Seda Sayan'a gönderme! ''Onun eşi küçük olabiliyorsa, benim de olur'' - Resim : 1

"KENDİME SEDA SAYAN'I ÖRNEK ALIYORUM"

Yaşça küçük aşkları ile de adından sık sık söz ettiren ünlü isim, kendisine yöneltilen eleştiriler için de konuştu. Komedyen, "Ben kendime Seda Sayan’ı örnek alıyorum. Onun nasıl ki yaşça küçük sevgilisi, eşi olabiliyorsa benim de olur" diyerek, kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile evlenen şarkıcıya gönderme yaptı.

Mehmet Ali Erbil'den Seda Sayan'a gönderme! ''Onun eşi küçük olabiliyorsa, benim de olur'' - Resim : 2

Genç sevgilisi Gülseren Ceylan ile tekrar barışan ve ilişkisini gizlemeyen Mehmet Ali Erbil, evlilik sorularına şaşırtıcı cevaplar verdi. Nikah masasına oturmaya sıcak baktığını belirten Erbil, şöyle konuştu: Tekrar evlenip çocuk sahibi olmak isterim. Çocuk yeniden hayata gelmek gibi bir şey, çocuklarımın da hoşuna gider bu. Ailemize yeni bir enerji, yeni bir heyecan katar.

Mehmet Ali Erbil'den Seda Sayan'a gönderme! ''Onun eşi küçük olabiliyorsa, benim de olur'' - Resim : 3