Mehmet Ali Erbil'in cinsellik sözlerine tepki yağdı! "20 yaşında bir kızla birlikte olabilirim"

Ece Ronay'a attığı taciz mesajları sonrası davalık olan Mehmet Ali Erbil, bu kez cinsellikle ilgili söylediği sözlerle gündeme geldi. Bir Youtube kanalına konuk olan Erbil, "Cinsel anlamda sağlıklı bir erkeğim, 20 yaşında bir kızla birlikte olabilirim." ifadelerini kullandı. Erbil'in bu sözlerine sosyal medyadan tepki yağdı.

Mehmet Ali Erbil'in cinsellik sözlerine tepki yağdı! "20 yaşında bir kızla birlikte olabilirim"

Ünlü sunucu Mehmet Ali Erbil, Youtube kanalında Haber Bahane programına konuk oldu. Burada cinsellikle ilgili bir soruya yanıt veren Erbil, yaptığı açıklamalarla büyük tepki çekti.

Gökay Kalaycıoğlu'nun "Bu kadar hastalık geçirerek uzun süre hastanede yattın. Vücudunun her yerine hortum girdi. Cinsel anlamda sağlıklı mısın?" sorusu üzerine açık açık söylediği sözler şoke etti.

"CİNSELLİĞİM DEVAM EDİYOR"

Mehmet Ali Erbil "Allah'ıma şükür. Cinsel anlamda sağlıklı bir erkeğim, 20 yaşında bir kızla birlikte olabilirim. Ben andropoza girmedim, benim cinselliğim devam ediyor" deyince sosyal medyada gündem oldu.

Mehmet Ali Erbil'in cinsellik sözlerine tepki yağdı! "20 yaşında bir kızla birlikte olabilirim" - Resim : 1

ÜNLÜ SUNUCUYA TEPKİ YAĞIYOR

Mehmet Ali Erbil'in bu cinsellik itirafını görenler "Kendi yaşında biri onun kızıyla olmak isterse ne der acaba", "Böyle bir açıklama yaparken insan önce kendi kızlarından utanır", "Mehmet Ali Erbil'in televizyona çıkması bile hata" tepkisinde bulundu.