Mehmet Ali Erbil'in kızından bomba itiraflar! "Bana babalık yapmadı"

Sık sık kendisinden yaşça küçük kadınlarla yaşadığı beraberliklerle gündeme gelen Mehmet Ali Erbil, bu kez küçük kızı Yasmin Erbil'in açıklamalarıyla magazin gündemine bomba gibi düştü. Erbil babasıyla ilgili dikkat çeken itiraflarda bulundu.

Mehmet Ali Erbil'in kızından bomba itiraflar! "Bana babalık yapmadı"

Mehmet Ali Erbil'in küçük kızı Yasmin Erbil babasının özel hayatına yönelik açıklamalarda bulundu.

"Bana babalık yaptığını düşünmüyorum, yaram var ve asla kapanmayacak" diyen Yasmin Erbil, babasının kendisinden küçük kadınlarla aşk yaşamasından rahatsız olduğunu itiraf etti.

Oya Çınar'ın Oyalamacalar programına konuk olan Erbil'e "Mehmet Ali Erbil ile ilgili tonla fikir var. Özel hayatında büyümeyi reddeden şımarık çocuk hali gülüp geçtiğin bir şey mi yoksa imtihanı devam ediyor mu?" sorusunu sordu.

Mehmet Ali Erbil'in kızından bomba itiraflar! "Bana babalık yapmadı" - Resim : 1

"BABAM GİBİ İNSANLARDAN UZAK DURURUM"

NTV'nin aktardığına göre "Devam ediyor" diyen Erbil, "Çok fazla babalık gördüğümü düşünmüyorum. Nasıl babamın annesinden yarası varsa benim de babamdan yaram var. Bu yara hiçbir zaman kapanmayacak. (...) Çok fazla kadınların olması, etrafında genç kızlar olması halen beni yaralıyor aşabildiğimi söyleyemem" diyerek babası hakkında itirafta bulundu.

Yasmin Erbil "Bazen benden bile küçük olduğunu duyduğum olunca rahatsız ediyor bilmiyorum, insan rahatsız oluyor, artık 27 oldum 25 yaşında bir kız duyunca rahatsız olduğum oluyor" dedi.

Yasmin Erbil ayrıca "Babam gibi insanlardan hoşlanmam, uzak dururum" ifadelerini de kullandı.

Mehmet Ali Erbil'in kızından bomba itiraflar! "Bana babalık yapmadı" - Resim : 2

40 YAŞ KÜÇÜK CEYLAN'LA GÜNDEME GELMİŞTİ

66 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil son olarak kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan'la yaşadığı aşkla gündeme gelmişti.

Gülseren Ceylan'a doğum gününde evlilik teklifi eden Erbil, ayrılıklarını "Ailesi reddetti kızcağızı, severek ayrılmak zorunda kaldık." sözleriyle açıklamıştı. 26 yaşındaki Ceylan ise "Kopmamız zor oldu, gerçek bir aşk vardı" demişti.

Çift daha sonra ilişkilerinde yeni bir sayfa açıp mutluluk pozu vermişti.