Mehmet Aslantuğ açıklama yapmıştı, ama o sustu! Arzum Onan biten evliliğiyle ilgili ilk defa konuştu

Arzum Onan, Mehmet Aslantuğ ile biten evliliği hakkında ilk kez konuştu. Onan, 27 yıllık biten evliliğiyle ilgili “Şu dönem hiçbiri için kolay değil ama zaman her şey bizim için her şey güzel olacak. Alışıyorum” dedi.

Mehmet Aslantuğ açıklama yapmıştı, ama o sustu! Arzum Onan biten evliliğiyle ilgili ilk defa konuştu

Mehmet Aslantuğ-Arzum Onan çifti, 27 yıllık evlilikleri mayıs ayı içerisinde anlaşmalı boşanma ile bitirmişti. Mehmet Aslantuğ, biten evliliği ve çıkan iddialara ilişkin zaman zaman açıklamalarda bulunmuştu. Bu süreçte hiç konuşmayan Arzum Onan ilk kez konuştu.

Arzum Onan, Türk Tıbbi Onkoloji Derneği öncülüğünde düzenlenen ‘Kontrol sende cevabı gende’ projesinin elçisi oldu. Ünlü oyuncu, önceki gün düzenlenen etkinlikte biten evliliği ve yaşamına dair açıklamalarda bulundu.

"ALIŞIYORUM"

Habercilerle bir araya gelen oyuncu, yeni hayatına alıştığını belirtti. Onan, “Şu dönem hiçbiri için kolay değil ama zaman her şey bizim için her şey güzel olacak. Alışıyorum” dedi.

“GÖRÜŞMÜYOR DEĞİLİZ”

Mehmet Aslantuğ’la arasının iyi olduğunu söyleyen Onan, “Mehmet ile aram hiçbir zaman kötü olmaz olamaz birbirimizi çok seviyoruz. Biz görüşmüyor değiliz. Ortada oğlumuz Can var” dedi.