Haber değeri yoksa gazeteler 1 haftadır neyi konuşuyor?

tv100'de yayımlanan Cengiz ile Ahtapot'ta geçtiğimiz hafta iş insanı Mehmet Cengiz ile yapılan röportaja gelen yorumlara, Cengiz Semercioğlu, "Gazeteler, kanallar 1 haftadır bunu konuşuyor" yanıtını verdi. İşte ikilinin eleştirilere yanıtı...

Haftanın öne çıkan önemli olaylarından sanat, siyaset ve magazin dünyasının hiç konuşulmayanlarına kadar en çok merak edilenler Cengiz ile Ahtapot'ta konuşuluyor.

Geçtiğimiz hafta iş insanı Mehmet Cengiz ile yapılan röportajın ardından gelen eleştirileri değerlendiren Cengiz Semercioğlu ile Ertuğrul Özkök, yapılan eleştirilere, "Gazeteler, kanallar 1 haftadır bunu konuşuyor" dedi. 

Geçtiğimiz hafta tv100 ekranlarında yayımlanan ve Cengiz Semercioğlu ile Ertuğrul Özkök'ün hazırlayıp sunduğu Cengiz ile Ahtapot programında, iş insanı Mehmet Cengiz ile yapılan röportaj gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. 

Gazete ve internet sitelerinin eleştirilerini canlı yayında değerlendiren ikili, "Haber değeri yok" eleştirilene yanıt verdi. 

Cengiz Semercioğlu, "Aklama paklama dendi bizim röportajımız için, PR çalışması dendi. Bir ton şey söylendi ama ben şunun iyi bir gazetecilik olduğunu başından beri söylüyorum. Oradan aldığımız bilgilerle bütün muhalif gazeteler, kanallar 1 haftadır bunu konuşuyor" ifadelerini kullandı. 

İşte Ertuğrul Özkök ve Cengiz Semercioğlu'nun gelen eleştirilere yanıtı...