3 milyonluk yüzük replika çıkmıştı! Hadise'den dikkat çeken milyonluk takı reklamı

Mehmet Dinçerler’le 5 ay süren evliliği boyunca sahne çalışmalarını yavaşlatan Hadise artık konserden konsere koşturuyor. Dinçerler’in evlilik teklif ederken hediye ettiği 3 milyonluk yüzüğün replika çıktığı iddiasından sonra Hadise ünlü takı markasıyla reklam anlaşması yaptı.

Mehmet Dinçerler’le 5 aylık evliliğini bitiren Hadise, iş hayatına odaklandı.  Evlendikten sonra bir süre kapalı giyinen ünlü şarkıcı, boşanma kararı aldığı dönemde eski günlerine geri dönmüş ve iddialı kostümlerle sahne şovları yapmaya başlamıştı.

Hadise geçen hafta Ankara’da sevenlerinin karşısına çıktı. Boşanma dilekçesinde eski eşi Mehmet Dinçerler’in ve ailesinin kendisine sanat hayatıyla ilgili psikolojik baskı uyguladığını vurgulayan 37 yaşındaki şarkıcı, seyircileriyle dertleşti. Annesi Gülnihal Açıkgöz’ün son aylarda yaşadıklarına çok üzüldüğünü belirten Hadise’nin konuşurken sesi titredi.

Dikkat çeken anlaşma 

Öte yandan Mehmet Dinçerler’in evlilik teklif ederken hediye ettiği 3 milyonluk yüzüğün replika çıktığı iddiasının ardından Hadise’nin ünlü bir takı markasıyla reklam anlaşması yapması da dikkat çekti. Eski eşi Mehmet Dinçerler’in kendisine sanat hayatıyla ilgili psikolojik baskı uyguladığını belirten Hadise, sahnede seyircilerine sesi titreyerek nasıl dert yandı?