Mehmet Şef ile yaşları aynı sanılıyordu ama durum çok farklı… Somer Sivrioğlu’yla ilgili o gerçek ortaya çıktı

Türkiye’nin şüphesiz en çok ses getiren yarışma programlarının arasında yer alan MasterChef’te jüri üyesi olan Şef Somer Sivrioğlu ile ilgili ortaya çıkan gerçek şoke etti. Daha önce sevgilisinin kim olduğu merak edilirken Pınar Kızılkaya ile yürüyüşte yakalanan Somer Sivrioğlu’nun yaşını öğrenenler şok geçirdi.

Mehmet Şef ile yaşları aynı sanılıyordu ama durum çok farklı… Somer Sivrioğlu’yla ilgili o gerçek ortaya çıktı

MasterChef yeni sezonda da ses getirmeye devam ediyor. Ekranların en sevilen yarışma programlarından biri olan MasterChef jüri üyeleriyle de gündeme gelmeye devam ediyor. MasterCehf’te Somer Sivrioğlu’nun yaşını duyanlar şoke oldu.

Danila Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu’nun juri üyeliği yaptığı MasterChef’te Somer Sivrioğlu’nun yaşı ortaya çıktı.

Aslen Eskişehirli olduğu bilinen Somer Sivrioğlu İstanbul’da dünyaya geldi.

Yüksek lisans için Avustralya’yı seçen Somer Sivrioğlu, mesleğe ilk profesyonel adımlarını da orada attı. Jüri üyeliğini üstlendiği MasterChef Türkiye yarışması ile popülerliğini daha da artıran Somer Sivrioğlu, 2021 yılında jüri üyeliğini yaptığı MasterChef Junior yarışmasında sergilediği sempatik tavırlar ile hafızalara kazındı. Öte yandan Somer Sivrioğlu’nun yaşı ağızları açık bırakmayı başardı

Yüksek lisans yapmak için gittiği Avustralya’da ilk olarak restoranlarda yöneticilik yaparak başlayan Somer Sivrioğlu, mutfağa olan tutkusunun da etkisiyle başarılı bir şef olacağını sektöre kısa bir süre içerisinde kanıtladı. Ardından menüsünde Türk lezzetlerinin bulunduğu kendi restoranını ilk olarak Sidney'de açan Somer Sivrioğlu, bu restorana “Efendy” adını verdi.

Aldığı adını mutfak dünyasına altı harflerle kazıtan Somer Sivrioğlu 2010 yılında İç Batı’nın en iyi Türk Restoranı Ödülünü kazandı.

Sivrioğlu, 2018 yılında ise GQ Türkiye Ödül Töreni’nden Yılın Şefi Ödülü ile ayrıldı. Öte yandan 51 yaşında olduğu öğrenilen Somer Sivrioğlu, 25 Mayıs 1971 tarihinde dünyaya geldi.