Mehmet Şef'in çileden çıktığı anlar! Elini kafasına vurdu, sinirlendi... Kafasını tezgahlara vurmak istedi! MasterChef'te büyük olay

MasterChef Türkiye'de yarışmacılar tur geçebilmek için performanaslarını sergiliyorlar. Ancak son bölümde yarışmacının yaptığı hatalar Mehmet şef'in sinirlenmesine sebep oldu. Mehmet Şef elini hızlıca başına vurdu. "Kafamı tezhalara vurasım geliyor" diyerek tepki gösterdi. İşte o anlar...

MasterChef Türkiye 2022'de 2. tur heyecanı devam ediyor. tv8'de yayınlanan ve izleyicileri ekran başına kilitleyen yarışma programında zaman zaman kavga zaman zaman eğlenceli anlar da yaşanıyor. 

MasterChef Türkiye son bölümde ise yine ikinci tur heyecanı için yarışmacılar tüm hünerlerini sergiledi. Ancak bu bölümde Mehmet Şef çileden çıktı. Mehmet Şef'in çileden çıktığı anlar ise yarışmaya damga vurdu. 

MasterChef Türkiye 2022'de 2. tur heyecanı sürerken yarışmacılardan ciğer sarma yemeği yapmaları istendi.

3 yarışmacı da kollarını sıvadı ve tüm becerilerini ciğer sarma yapmaları için kullanmaya başladılar. Ciğer sarma yapılırken, Mehmet Şef, yapılanları görünce kızdı. 

"Kafamı tezgahlara vurmak istiyorum"

Yarışmacıların yaptığı hatayı gören Şef Mehmet Yalçınkaya "Allah'ım sana geliyorum. Bazen öyle işler yapıyorsunuz ki... Yemin ederim kafamı tezgahlara vurasım geliyor. Bir şey demeyeyim diyorum da yani... Yaptığınız bazı şeyler ahçı olmama gerek yok. Benim anlama şansım sıfır. Na kadar pilav koyacağız. Bu nasıl sarılır?..." diye tepki gösterdi. 

Yarışmacının yemeğe tarçını da attığını görünce Mehmet Şef elini kafasına vurdu!