Mehmet Sevigen'den tv100'de flaş açıklama: CHP'de 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası var

tv100'ün gündemi belirleyen programı Başak Şengül ile Doğru Yorum'da Devlet Eski Bakanı Mehmet Sevigen CHP'ye dair çarpıcı iddialarda bulundu. Mehmet Sevigen, "Toplum şimdi kampanya yapıyor. Mesajlar geliyor, 'ben de oy vermeyeceğim, sandığa gitmeyeceğim' diyorlar. 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası var." ifadelerini kullandı.

Hürriyet Gazetesi Yazarı Nedim Şener, Güvenlik Politakaları Uzmanı Mete Yarar ve Eski Devlet Bakanı Dr. Masum Türker, Devlet Eski Bakanı Mehmet Sevigen ve Hukukçu Engin Akın, Başak Şengül ile Doğru Yorum'a konuk oldu. 31 Mart tarihinde yapılacak olarak yerel seçimler programda masaya yatırıldı.

Mehmet Sevigen'in açıklamalarından satır başları şöyle:

"81 İLDE SANDIĞA GİTMEME KAMPANYASI VAR"

"Siyaset adamı güven verir. Şimdi Özgür Bey için de söylüyorum. 'Ön seçim namus sözü' demedi mi? Bugün de bir namus sözü verdi. O salonu ben kontrol ettim, sonuna kadar dikkatle dinledim. 'Ben Genel Başkan olarak söz veriyorum' dediğinde insanlar bir tuhaf oldu. Daha önce verdiği söz tutulmadı. 

"LİDER OLMAK BAŞKA GENEL BAŞKAN OLMAK BAŞKA BİR ŞEY"

Toplum şimdi kampanya yapıyor. Mesajlar geliyor, 'ben de oy vermeyeceğim, sandığa gitmeyeceğim' diyorlar. 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası var. Üç, beş, on kişi demişti ya Özgür Özel, şimdi ona karşılık Van'dan bir arkadaş 'Öyle üç beş kişi değiliz sandığa gitmezsek sonucu görürsünüz' diyor. Lider olmak başka bir şey genel başkan olmak başka bir şey."