Dehşete düşüren korkunç görüntüler! Dev timsah ağzında insan cesedi sürükledi

Meksika'daki Carpintero Lagünü'nde dün korkunç bir olay meydana geldi. Tamaulipas eyaletine bağlı Tampico'daki lagünde dev timsah, bir insan cesedini sürüklerken görüntülendi. Olayın ardından lagün ziyaretçilere kapatıldı.

Gazeteci Porfirio Ibarra tarafından Perşembe günü yayınlanan görüntüler, Tampico Tamaulipas'taki Laguna del Carpintero'nun durgun sularında yaşanan korkunç olayı ve o anları kameraya alan bir avuç dehşete düşmüş görgü tanığını gösteriyordu.

Solt alt kolu eksik

Görüntülerde, dev timsah, sol alt kolu ve ayağı eksik olan yarı çıplak bir adamın cesedini ağzında tutmuş halde yavaşça yüzerken, olaya şahit olan insanların dehşete düşmüş halde o anları izledikleri görülüyor.

Üç katı büyüklüğünde

Dev timsah, çenesini kimliği belirsiz adamın sağ omzuna ve başının yan tarafına kenetlenmiş, yüzüstü uzanan adamı taşıyarak yavaş yavaş ilerliyordu. Sürüngen, avının boyutunun en az üç katı gibi görünüyordu. Bu da neredeyse 6 metre uzunluğunda olabileceğini düşündürdü.

Parçalarını buldular

Associated Press için çalışan yerel bir dergi editörü olan Ibarra, “Muhtemelen adam yüzmek için lagüne girdi ve hayvan tarafından saldırıya uğradı” diye yazdı.

Videoyu paylaşan başka bir gazeteci Jorge Becerril ise yetkililerin daha sonra kurbanın cesedini sudan çıkardığını bildirdi. Becerril, timsaha zarar verilmediğini söyledi:

Bu lagünde yüzmek kesinlikle yasak. Yetkililer de kurbanın, çevredeki uyarı işaretlerine rağmen suya yüzmek için girdiğini doğruladı.

Sosyal medyada da cesedin ve timsahın sudan çıkarıldığı anların fotoğrafları paylaşıldı.