Melek'in ana yüreği daha fazla dayanmıyor... Benim Adım Melek 23. bölümde neler olacak? Konusu ve fragmanı

Benim Adım Melek'te Cumali, Melek'i suçlamaya devam ediyor. Her Çarşamba günü saat 20:00'da TRT 1'de yayınlanan Benim Adım Melek dizisinin 1. sezon 23. bölümünde Melek'in ana yüreği daha fazla dayanamıyor.

Benim Adım Melek, Üs Yapım imzalı, ilk bölümü 25 Eylül 2019 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Cem Akyoldaş'ın yaptığı, senaryosunu Nilüfer Özçelik ve Berfu Ergenekon'un birlikte kaleme aldıkları Türk yapımı dram dizisi. Başrol oyuncuları Nehir Erdoğan, Kutsi, Rabia SOytürk, Ulvi Kahyaoğlu, Şerif Sezer ve Mustafa Mert Koç.

İlk sezonu yayınlanan dizinin 23. bölümü bugün (4 Mart 2020 Çarşamba günü) yayınlanıyor.

Peki Benim Adım Melek'in 1. sezon 13. bölümünün konusu ne? İşte detaylar.

Zümrüt, deliye dönmüş halde neler olduğunu anlamaya çalışırken Cumali, yine Melek’i suçlamaya devam eder. Halil, herkesi susturmak isterken Melek’in ana yüreği daha fazla dayanamaz ve bulunduğu ortamdan nereye gideceğini bilemez bir halde çıkar gider. Bu olay Alpay’ın babalığını açığa çıkarmıştır. Adnan için hazırlanan plan ise çoktan işlemeye başlamıştır ya da Kenan öyle zannediyordur. Hastanedeki tedirgin bekleyiş devam ederken yoğun bakımdan gelen kalp cihazının sesi kimleri gözyaşlarına boğacaktır?