Melih Bulu görevden alındığına inanamadı 'Yalan' dedi, hemen sildi

Boğaziçi Rektörlüğü görevinden alınan Melih Bulu, sosyal medyada TT olunca karara inanamadı ve önce yaptığı paylaşımla "Yalan haber" dedi, ancak kararın gerçek olduğunu anlayınca gönderiyi sildi. Bulu bir süre sonra da instagram hesabını kapattı.

Melih Bulu görevden alındığına inanamadı  'Yalan' dedi, hemen sildi

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü görevinden alınan Prof. Dr. Melih Bulu, Resmi Gazete'de yayımlanan kararının ardından Instagram hesabından yaptığı paylaşımla önce haberin asılsız olduğunu iddia etti sonra kararın gerçek olduğunu anlayınca yaptığı paylaşımı sildi.
Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü görevine seçimle değil atamayla geldiği için aylardır öğrenci ve akademisyenlerin protestosuna maruz kalan Prof. Dr. Melih Bulu, Resmi Gazete'de yayımlanan kararla görevden alındı.

 

Melih Bulu görevden alındığına inanamadı  'Yalan' dedi, hemen sildi - Resim : 2

Önceki çıkan haberler gibi yalan sandı

194 gün görevde kalabilen Melih Bulu'nun atama kararının ardından yaptığı paylaşım ise sosyal medyada gündem yarattı. Bulu, Resmi Gazete'de yayımlanan görevden alınmasına ilişkin kararın ardından Instagram hesabından haberin asılsız olduğunu öne sürdü.

Gerçek olduğunu anlayınca  paylaşımını sildi

Bulu, daha önce hakkında çıkan istifa haberlerini yalanlarken söylediği "Peki bundan şeyin haberi var mı, mesela benim" yazdığı postuna göndermede bulunarak "Hakkımda şu an Twitter gündeminde olan konuya cevabım yine eskiden çıkan asılsız haberle aynıdır" dedi.

"Uyuyun çocuklar"

Görevden alındığına ilişkin Resmi Gazete'de yayımlanan kararın gerçek olduğunu kısa sürede anlayan Bulu, paylaşımını sildi.

Instagram hesabını kapattı

Karara önce inanmayan Bulu, kararın kesinliğinden emin olduktan sonra önce Erdoğan'ın fotoğrafını paylaştı sonra Instagram hesabını kapattı.

Melih Bulu görevden alındığına inanamadı  'Yalan' dedi, hemen sildi - Resim : 3

Kaynak: Sondakika