Melisa Döngel, Barış Alper Yılmaz ile aşk mı yaşıyor? Ünlü oyuncudan iddialara yanıt geldi

Galatasaray'ın yıldızı Barış Alper Yılmaz ile anılan güzel oyuncu Melisa Döngel'den çıkan aşk iddialarına cevap geldi. Döngel, "Daha önce de söylemiştim, tanımıyorum kendisini. Başarılı bir futbolcuymuş kendisi, başarılar diliyorum. Umarım hayatımda en kısa zamanda biri olur" ifadelerini kullandı.

Melisa Döngel, Barış Alper Yılmaz ile aşk mı yaşıyor? Ünlü oyuncudan iddialara yanıt geldi

Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen ünlü oyuncu Melisa Döngel, Galatasaray'ın deplasmanda Alanyaspor'a karşı 4-0 kazandığı karşılaşmaya attığı iki golle damga vuran milli futbolcu Barış Alper Yılmaz'la adının aşk iddialarına karışması hakkında açıklama yaptı.

"KENDİSİNİ TANIMIYORUM"

Melisa Döngelkonuyla ilgili olarak, "Daha önce de söylemiştim, tanımıyorum kendisini. Başarılı bir futbolcuymuş kendisi, başarılar diliyorum. Umarım hayatımda en kısa zamanda biri olur" cevabını verdi.

"AŞK HABERİ DOĞRU DEĞİL"

Döngel, geçtiğimiz şubat ayında, "Hayatımda kimse yok, keşke birisi olsa. Kendisini tanımıyorum bile. Öyle bir aşk haberi doğru değil. Ben Fenerbahçeliyim. Çok koyu bir taraftar değilim ama takım tutmak adı altında söylerseniz Fenerbahçe taraftarıyım" demişti.