Melisa Döngel gönlünü 50 yaşındaki Sergen Yalçın'a kaptırdı!

Melisa Döngel, geçtiğimiz bayram tatilinde Alaçatı'da yakınlaştığı Sergen Yalçın'la olan aşkı yeniden alevlendi. Sefo ile fırtınalı bir aşk yaşayan 24 yaşındaki Melisa Döngel ve 50 yaşındaki Sergen Yalçın, iddiaya göre, yakalanmamak için gözlerden uzak restoranları tercih ediyorlar. Yalçın’ın takımın maçı ve idmanı olmadığı günlerde ise Döngel’i görmek için günübirlik İstanbul’a geldiği öğrenildi.

Melisa Döngel gönlünü 50 yaşındaki Sergen Yalçın'a kaptırdı!

Romantik komedi tarzı dizilerde boy gösteren Melisa Döngel, kariyerinin yanında özel hayatıyla da magazin gündeminin konuşulan isimleri arasında. Döngel, ortaya çıkan iddialara göre, birara yakınlaştığı Sergen Yalçın'a geri döndü. 

Melisa Döngel gönlünü 50 yaşındaki Sergen Yalçın'a kaptırdı! - Resim : 1

Rapçi Sefo'dan ayrılan Melisa Döngel'in (24), gönlünü Sergen Yalçın'a (50) kaptırdığı iddia edilmişti. 

Melisa Döngel gönlünü 50 yaşındaki Sergen Yalçın'a kaptırdı! - Resim : 2

KUSMA EMOJİLİ PAYLAŞIM!

Sefo ile fırtınalı bir aşk yürüten Döngel, ilişkisini bitirdikten sonra 'Sergen Yalçın' haberleriyle gündeme gelmişti. İddiaların ardından Sefo, Instagram hesabından kusma emojisiyle bir paylaşım yapmıştı.

İKİLİNİN YAŞ FARKI GÜNDEME DAMGA VURMUŞTU

Melisa Döngel'in geçtiğimiz bayram tatilinde Alaçatı'da Sergen Yalçın ile yakınlaştığı iddia edilmişti. Döngel'in ünlü teknik adamla ortak arkadaşları sayesinde tanıştığı konuşulmuştu. Tatili birlikte geçiren ikilinin, flört döneminin burada başladığı iddia edilmişti. Alaçatı'da birlikte tatil yaptıkları söylenen ikilinin yaş farkı da gündeme damga vurmuştu.

YAKALANMAMAK İÇİN GÖZLERDEN UZAK BULUŞUYORLAR

Geçtiğimiz yaz Çeşme’de yakınlaşan Sergen Yalçın ile Melisa Döngel aşkı yeniden alevlendi. İlişkilerini sadece yakın arkadaşlarına söyleyen Antalyaspor Teknik Direktörü ile oyuncunun yakalanmamak için gözlerden uzak restoranları tercih ettiği ve Yalçın’ın takımın maçı ve idmanı olmadığı günlerde ise Döngel’i görmek için günübirlik İstanbul’a geldiği öğrenildi.