Kanun teklifi hazırlandı, memurlar için yeni düzenleme geliyor! 3600 ek göstergede kapsam genişletiliyor!

Memurlar için ek gösterge düzenlemesi geliyor! Kapsam genişletildi. Müjdeyi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin verdi. Bakan Bilgin, ek göstergede çözüm yolunu Meclis’e sunacaklarını belirterek birinci derecedeki memurların tamamının 3600 ek göstergeden yararlanacağını söyledi.

Kanun teklifi hazırlandı, memurlar için yeni düzenleme geliyor! 3600 ek göstergede kapsam genişletiliyor!

Memura 3600 ek gösterge müjdesi! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin resmen açıkladı. Kanun teklifi hazırlandı. Meclis’e sunulacak.

3600 EK GÖSTERGEDEN KİMLER YARARLANACAK?

3600 ek gösterge ile ilgili yeni bir düzenleme geliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, birinci derecedeki memurların tamamının 3600 ek göstergeden yararlanacağını açıkladı.

Memur-Sen Genel Kurulu'nda konuşan Bilgin, "Çözülmemiş bir konu var sendikacılarımızla görüştük. 3600 ek göstergeyi birinci dereceye gelen bütün çalışanların hakkı olarak düzenlememiz gerekir." dedi.

Bakan bilgin, konuyla ilgili kanun teklifinin hazır olduğunu kaydetti.

Vedat Bilgin, sözleşmeli kamu çalışanlarının kadro sorununu çözdüklerini ve memurlara refah payı verdiklerini anımsatarak, asgari ücrette ve tüm çalışanların asgari ücret kadar olan gelirinde vergiyi kaldırarak tarihi bir adım attıklarını söyledi.