Merakla beklenen Netflix'in yeni dizisi ''Asaf''ın ayrıntıları gelmeye başladı!

Yönetmenliğini bir çok başarılı film ve diziye imzasını atan Özgür Önurme'nin yapacağı, Netflix'in yeni dizisi ''Asaf'' gün sayıyor. Oyucu kadrosunun netleştiği dizide, ''Asaf'' karakterini ünlü oyuncu Cihangir Ceyhan canlandıracak. Ceyhan dizide bir Uber şoförünü canlandıracak.

Merakla beklenen Netflix'in yeni dizisi ''Asaf''ın ayrıntıları gelmeye başladı!

Netflix'in merakla beklenen dizisi "Asaf" dizisinin çekimleri ekim ayı içinde başlayacak. 6 bölümlük diziyi yönetecek isim Özgür Önurme olacak, ve başrolde "Asaf" karakterini canlandıracak yetenekli oyuncu Cihangir Ceyhan olacak.

Merakla beklenen Netflix'in yeni dizisi ''Asaf''ın ayrıntıları gelmeye başladı! - Resim : 1

Ceyhan, dizi boyunca bir Uber şoförünü oynayacak. Netflix, Türkiye'deki 6. yılını kutladığı özel bir etkinlikte bu diziyi duyurdu ve kadrosuna güçlü oyuncuları katmaya devam ediyor. Saadet Işıl Aksoy ve Burçin Terzioğlu'nun ardından bir başka başarılı oyuncu daha diziye katıldı.

Merakla beklenen Netflix'in yeni dizisi ''Asaf''ın ayrıntıları gelmeye başladı! - Resim : 2

Özellikle "Alparslan Büyük Selçuklu" dizisindeki performansıyla dikkat çeken Uygar Özçelik, "Asaf" dizisinde Harun karakteriyle izleyici karşısına çıkacak. Harun karakterinin partneri ise Sema karakterini canlandıracak olan Burçin Terzioğlu olacak.

Merakla beklenen Netflix'in yeni dizisi ''Asaf''ın ayrıntıları gelmeye başladı! - Resim : 3

Saadet Işıl Aksoy ise Rüya karakterini dizide canlandıracak.

Merakla beklenen Netflix'in yeni dizisi ''Asaf''ın ayrıntıları gelmeye başladı! - Resim : 4

Asaf konusu: Eşi ve oğlu tarafından terk edildikten sonra hayatını düzeltmenin bir yolunu bulmaya çalışan, güçlü ahlaki değerlere sahip sıradan bir Uber şoförünün, talihsiz bir araba kazası sonucu hayatının değişmesini konu alıyor. Bu kaza ile yanlış insanların piyonu haline gelen Asaf’ın hayatı sonsuza dek değişecektir.